0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Zó vind je de beste miraDry kliniek

Overweeg je een miraDry behandeling? Dan kan ik me voorstellen dat je de keuze voor de juiste miraDry kliniek lastig vindt. Het is een behandeling die je niet ‘even snel’ ondergaat en dan staat kwaliteit boven alles. Teska Klos pngIn deze blog geef ik je tips waar te kijken voor het vinden van de beste miraDry kliniek bij jou in de buurt. 

  • Door zweetexpert en huidtherapeut Teska Klos

Zó vind je de beste miraDry kliniek 

Er zijn verschillende punten waar je op kunt letten om de beste kliniek voor jouw miraDry behandeling te vinden. Hieronder vind je de meest belangrijke:

  • Score op Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland zie je hoe andere cliënten de zorg ervaren hebben bij verschillende zorgaanbieders. En je kunt zelf jouw ervaringen delen. Het is een onafhankelijk portaal waar de zorgaanbieder zelf geen invloed op heeft. Zeker de moeite waard om de miraDry kliniek die je op het oog hebt, hier te checken! 

  • Google reviews lezen 

Wat ik je ook altijd zou adviseren, is het bekijken van de Google reviews van een miraDry kliniek. Je kunt de naam van de kliniek plus de plaatsnaam invoeren in Google en dan is de kans groot dat je rechts in beeld de Google Bedrijvenpagina vindt van de desbetreffende kliniek of huidpraktijk. 

  • Check of er vooraf een zweettest wordt uitgevoerd

Veel klinieken behandelen alleen het gebied onder de oksel waar beharing is. Wij hebben door de jaren heen gemerkt dat men soms ook zweet buiten dit gebied, bijvoorbeeld de okselplooi. Door vóóraf een zweettest te doen, kan de behandelaar goed zien welk randgebied bij jou extra behandeld mag worden. De zweettest kost wat meer tijd, maar zorgt er wel voor dat de kans toeneemt dat je genoeg hebt aan slechts één behandeling.

  • De wachttijd voor een behandeling

Moeten dealen met zweetoksels is geen gering probleem. Als je dan een definitieve oplossing hebt ontdekt wil je liever niet nog een aantal weken moeten wachten op een behandeling. Check vooraf wat de wachttijd is. 

Ik hoop dat ik je op weg heb kunnen helpen en dat deze tips waardevol voor je zijn geweest. Mocht je in Noord-Holland wonen, of reistijd geen probleem vinden, weet dan dat je altijd bij ons op een gratis consult kunt komen. Dit kan ook prima telefonisch. Een consult vindt altijd plaats op afspraak.  

Wie weet zien of spreken we elkaar snel!

botox tegen zweten oksels