0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

MTS™ Cleansing Kit

34,20

De MTS SANITIZING KIT is een reiniging die u dient te gebruiken na aanschaf van de MTS thuisroller. Voor uw veiligheid is het belangrijk om de MTS thuisroller na elk gebruik te ontsmetten om het risico op bacteriële infectie en huidirritatie te verminderen.

Inhoud
Gebruik
Ingrediënten

120 ML

1. Voor de beste hygiëne is het belangrijk om de reiniging met de bijgeleverde reinigingskwast te gebruiken om resten zoals cosmetica, dode huidcellen en micro-organismen die op de roller achterblijven volledig te verwijderen. Om grondig af te spoelen, plaatst u de roller direct onder het stromende lauwe water. Schud overtollig water van de roller.
2. Zodra de rol schoon is, giet u voldoende ontsmettingsoplossing in het reinigingsbakje. Zorg ervoor dat u het sponskussen goed nat maakt.
3. Plaats de MTS thuisroller op het ene uiteinde van het sponskussen en rol 5-7 keer naar voren en terug.
4. Plaats de roller terug op het doosje en wacht met sluiten tot de roller droog is.

Isopropyl Alcohol 99%, Water

SKU: 0682017337999 Category:
Beschrijving

kortingscode MediDerma 2

Ontvang kortingscodes in uw mailbox

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u 4 keer per jaar speciale kortingscodes in uw mailbox. U kunt zich hier aanmelden.

Beste huidpraktijk van Nederland

Vol trots kunnen we zeggen dat we al meer dan een jaar op nummer 1 staan van beste huid- en laserpraktijk van Nederland volgens Zorgkaart Nederland.

Gratis consult met huidtherapeut

Als service bieden wij u altijd een gratis consult. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Het consult is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vraag over een product? Onze huidtherapeut geeft advies

Heeft u een vraag over een product uit de webshop? Wij vinden het belangrijk dat u het product op de juiste manier gebruikt of toepast zodat het beste resultaat behaald wordt. U krijgt daarom advies van één van onze huidtherapeuten.

Bel, chat of stuur een mailtje via onze contactpagina.