0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Lycogel™ Breathable Camouflage Almond

50,00

De vernieuwde camouflage is vanaf nú verkrijgbaar!

Voordelen van de vernieuwde camouflage:

 • de structuur is veranderd
 • Prettiger smeerbaarder
 • blend nog mooier
 • je hebt er minder van nodig

De vernieuwde Breathable camouflage is een hoogwaardige matte dekking en wordt gebruikt bij roodheid of pigmentverschuiving in het gelaat, hals of decolleté. Zeer geschikt om rosacea, couperose of acne minder te laten opvallen. De huidtherapeuten van MediDerma brengen dit product direct na een intensieve peeling of laserbehandeling op, zodat het vrijwel niet te zien is dat een behandeling heeft plaats gevonden. De ingrediënten hebben een kalmerend effect op de huid en dragen bij tot herstel van de huid. Het is geschikt voor ieder huidtype door de aanwezigheid van het Lyco-Complex; een zorgvuldige samengestelde combinatie van vele actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Lycogel is waterbestendig, waardoor er een langdurig resultaat bereikt wordt. Bovendien bevat Lycogel een beschermingsfactor van SPF 30.

Voordelen van de vernieuwde camouflage: de structuur is veranderd. De camouflage is prettiger smeerbaarder, blend nog mooier en je hebt er minder van nodig.

Wil je een huidoneffenheid minder zichtbaar maken? Wij nodigen je van harte uit voor een consult camouflagetherapie. De juiste camouflagekleur wordt tijdens deze afspraak samen bepaald en de huidtherapeut laat zien hoe je de producten het beste kunt opbrengen. MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering wordt camouflagetherapie vaak vergoed. De Breathable Camouflage producten vallen onder deze vergoeding. Voor een minder dekkende camouflage adviseren wij de Lycogel Breathable Tint.

Verkrijgbaar in 8 kleuren; Pearl, Crème, Beige, Sand, Almond, Honey, Amber en Caramel, desgewenst kunnen 2 kleuren met elkaar worden gemengd.

Actieve werkstoffen
Gebruik
Ingrediënten

  • 6,5% titanium dioxide, 8,2 zinc oxide.

  • Breng een klein pompje aan op schone vingertoppen en wrijf de Breathable Camouflage tussen de vingertoppen zodat deze vloeibaarder wordt. Stempel vervolgens het product gelijkmatig over de huid. Wanneer de eerste laag droog is, kun je indien nodig een extra laag aanbrengen voor een intensievere dekking.
   Extra lagen dienen met een kloppende beweging op de huid aangebracht te worden. Laat het product 1 à 2 minuten intrekken.

Zuurstofbevorderende Ingrediënten.
Biodyne (Saccharomyces Lysate), Squalene (Olive)

Vochtbevorderende ingrediënten
Sodium Hyaluronate, Epicalmin (Cyperus Rotondus Root extract, Lonicera Japonica Flower extract and Xanthium Sibiricum Fruti Extract.), AC Barrier Protect (Barley, Sandalwood and Bark extract)

Ingrediënten die de opname van voedingstoffen bevorderen
Phyto Cell tec (Malus Domestica Fruit Cell Culture), Skinasensyl (Acetyl Tetrapeptide-15) , Phospholipids delivered antioxidants, Retinyl Plamitate, Tocopherol Acetate,
Ascorbyl Palmitate, Olea Europaea, Triple A complex (Algea + Artemisia Vulgaris), Zinc PCA, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Extract

Inhoud: 15 ml

Beschrijving

kortingscode MediDerma 2

Ontvang kortingscodes in uw mailbox

Meld je je aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt je 4 keer per jaar speciale kortingscodes in je mailbox. Je kunt je hier aanmelden.

Beste huidpraktijk van Nederland

Vol trots kunnen we zeggen dat we al een aantal jaren op nummer 1 staan van beste huid- en laserpraktijk van Nederland volgens Zorgkaart Nederland.

Gratis consult met huidtherapeut

Als service bieden wij je altijd een gratis consult. Om een afspraak te maken kun je ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Het consult is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vraag over een product? Onze huidtherapeut geeft advies

Heb je een vraag over een product uit de webshop? Wij vinden het belangrijk dat je het product op de juiste manier gebruikt of toepast zodat het beste resultaat behaald wordt. Je krijgt daarom advies van één van onze huidtherapeuten.

Bel, chat of stuur een mailtje via onze contactpagina.