0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Hidrex™ ClassicION handen/voeten

654,00

Bij zweetvoeten of –handen kunt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek met de huidtherapeut. U krijgt een korte screening of iontoforese voor u een geschikte behandeling is. U kunt deze behandeling desgewenst zelf even ervaren. MediDerma heeft ruim 25 jaar ervaring met de behandeling iontoforese. Er zijn verschillende fabrikanten, het is ons gebleken dat er kwaliteitsverschillen zijn. De huidtherapeut geeft u graag advies over de voor u geschikte apparatuur en geeft u hierbij de benodigde begeleiding.

Inbegrepen
Gebruiksaanwijzing
Garantie

– basisunit Hidrex ClassicION
– opberg/behandelkoffer
– set grote elektrodes voor handen/voeten
– set kabels
– adapter
– set afdekmatjes voor handen/voeten
– uitgebreide handleiding en snelstart gids

De huidtherapeut geeft u graag advies over de voor u geschikte apparatuur en geeft u hierbij de benodigde begeleiding & een uitgebreide handleiding mee.

Niet tevreden/Geld terug garantie binnen 30 dagen na aanschaf product. Voor de Hidrex geldt een garantietermijn van 2 jaar.

SKU: 04250571301112 Category: Tag:
Beschrijving

kortingscode MediDerma 2

Ontvang kortingscodes in uw mailbox

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u 4 keer per jaar speciale kortingscodes in uw mailbox. U kunt zich hier aanmelden.

Beste huidpraktijk van Nederland

Vol trots kunnen we zeggen dat we al meer dan een jaar op nummer 1 staan van beste huid- en laserpraktijk van Nederland volgens Zorgkaart Nederland.

Gratis consult met huidtherapeut

Als service bieden wij u altijd een gratis consult. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Het consult is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vraag over een product? Onze huidtherapeut geeft advies

Heeft u een vraag over een product uit de webshop? Wij vinden het belangrijk dat u het product op de juiste manier gebruikt of toepast zodat het beste resultaat behaald wordt. U krijgt daarom advies van één van onze huidtherapeuten.

Bel, chat of stuur een mailtje via onze contactpagina.