0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

DP Dermaceuticals™ Skin Veneer

129,00

Deze zijde zachte crème biedt intensieve hydratie. Het beschermt je huid tegen vuil en weersomstandigheden. De skin Veneer bevat een krachtige combinatie van eiwitten, plantaardige bestanddelen, peptiden en cholesterol die de natuurlijke barrièrefunctie van de huid nabootsen.
Het is geschikt voor de droge of gevoelige, of oudere huidtypes.

Actieve werkstoffen
Gebruik
Ingrediënten

• Een krachtige combinatie van eiwitten
• Plantaardige stoffen
• Peptiden en cholesterol

• De skin veneer wordt gebruikt als een dag/nachtcrème. Na de reiniging (Tri-Phase Cleanser) of na het aanbrengen van het aanbevolen Dp Dermaceuticals serum (Hyla Active, Vitamin Rich Repair, Antioxidant Cocktail of Retinal Active).
Je brengt een kleine hoeveelheid spaarzaam aan op het gelaat, hals en decolleté. Laat absorberen en drogen voordat je overdag een SPF aan gaat brengen.

• Een krachtige combinatie van eiwitten
• Plantaardige stoffen
• Peptiden en cholesterol


Inhoud: 50 ml crème

SKU: 8720261021232 Category:
Beschrijving

kortingscode MediDerma 2

Ontvang kortingscodes in uw mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je 4 keer per jaar speciale kortingscodes in je mailbox. Je kunt je hier aanmelden.

Beste huidpraktijk van Nederland

Vol trots kunnen we zeggen dat we al meerdere jaren op nummer 1 staan van beste huid- en laserpraktijk van Nederland volgens Zorgkaart Nederland.

Gratis consult met huidtherapeut

Als service bieden wij je altijd een gratis consult. Om een afspraak te maken kun je ons bellen, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Het consult is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

Vraag over een product? Onze huidtherapeut geeft advies

Heb je een vraag over een product uit de webshop? Wij vinden het belangrijk dat je het product op de juiste manier gebruikt of toepast zodat het beste resultaat behaald wordt. Je krijgt daarom advies van één van onze huidtherapeuten.

Bel, chat of stuur een mailtje via onze contactpagina.