Spijt van tatoeage / make-up

Spijt van tatoeage / make-up

Heeft u spijt van een tatoeage die gezet is of wilt u uw permanente make-up laten verwijderen?
We kunnen uw tatoeage veilig en netjes verwijderen met onze Pico-laser, de snelste en meest veilige manier van laseren. Het aantal behandelingen, en daarmee de totaalprijs van het verwijderen van de tatoeage is afhankelijk van Huidtype, structuur van de huid, locatie van de tatoeage, de hoeveelheid inkt en de kleuren inkt. Meestal volstaan slechts 3-5 behandelingen.

Met de picoseconde pulsen worden tatoeages razendsnel verwijderd en zelfs bij lastige kleuren als lichtblauw en groen werkt de laser effectief. 

Binnenkort breidt MediDerma haar team uit met specialisten in het verwijderen van tattoo’s. Informeer bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

tatoeage-verwijderen

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van de tatoeage? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak beoordeelt de huidtherapeut het probleem, geeft zij uitleg over de behandeling en worden uw vragen beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kunt nalezen.