0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Tebiskin

Tebiskin heeft een huidproductenlijn speciaal geschikt zijn voor de aanpak van de probleemhuid, zoals acne overmatige pigmentatie, rosacea en gevoelige huid. Ook zeer geschikt voor de gezonde en verouderde huid.

Dit huidmerk wordt door de huidtherapeuten van MediDerma gebruikt tijdens de behandeling in een hoge concentratie. Hierbij is het van belang om de dagelijkse huidverzorging hier op aan te passen. De producten voor thuisgebruik geven zichtbaar een huidverbetering en versterkt het behandelresultaat.

‘Wetenschap en technologie binnen handbereik om een mooie en gezonde huid te behalen en behouden’.

Deze slogan van Tebiskin heeft te maken met het onderzoek naar de werking van keratinocyten en fibroblasten. Keratinocyten zijn cellen waaruit de bovenste huidlaag is opgebouwd. Fibroblasten spelen een belangrijke rol in het repareren van het weefsel. Beide cellen spelen dus een belangrijke rol in het functioneren van de huid. De producten van Tebiskin richten zich voornamelijk op deze belangrijke cellen. Op deze manier wordt de huidconditie behouden, blijft de huid beschermt en verbetert het de huid.

De huidtherapeuten van MediDerma passen Tebiskin toe bij:

Acne

De huidtherapeuten van MediDerma gebruiken de OSK lijn van Tebiskin bij de behandeling van acne. De OSK lijn van Tebiskin is speciaal ontworpen voor een vette en acne gevoelige huid.

Pigmentatie

Voor het behandelen van pigmentatie gebruikt MediDerma de LC lijn van Tebiskin. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het voorkomen en verminderen van pigmentatie.

Gevoelige huid/ rosacea

Voor de gevoelige of rosacea huid, adviseren de huidtherapeuten van MediDerma de Sooth lijn van Tebiskin.

Droge huid

De huidtherapeuten van MediDerma adviseren de Hyal en Cera boost van Tebiskin om de droge huid te repareren en verzorgen. Tebiskin heeft deze twee producten speciaal ontwikkelt voor een droge tot zeer droge huid.

Anti-aging

Om de behandelingen voor anti-aging te ondersteunen wordt de lijn Reticap geadvisseerd. Deze lijn is ontwikkelt om tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Naast deze verschillende lijnen heeft Tebiskin nog andere producten die voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Laat je hiervoor adviseren door één van onze huidtherapeuten! Kijk voor meer informatie over de producten van Tebiskin op onze webshop.

Vraag een gratis consult aan

Wil je een persoonlijk advies over de producten van Tebiskin? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.