0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Teamfoto huidtherapeuten MediDerma

MediDerma levert zichtbaar
kwaliteit!

Huidkliniek MediDerma is een paramedische praktijk voor behandeling van de huid.  De praktijk is in 1997 gestart door de huidtherapeuten Annette de Bruijn en Renate van Waalwijk van Doorn. De titel huidtherapeut is ‘beschermd’. Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici is een vereiste om de titel huidtherapeut te mogen voeren. 

MediDerma heeft een uitstekende naamsbekendheid. Dit heeft geleid tot groei, het team bestaat uit 14 huidtherapeuten, een bandagist  en 8 office-medewerkers. In samenwerking met 2 dermatologen en een huisarts wordt een breed scala van behandelingen aangeboden. De praktijk is klein genoeg voor een persoonlijke benadering, maar tegelijkertijd ook groot genoeg om te kunnen investeren in hoogwaardige kostbare apparatuur. Het team streeft ernaar om volgens de nieuwste inzichten te behandelen.

 

Vraag een gratis consult aan

De huidtherapeuten informeren u graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden van uw huidprobleem. Vraag een gratis consult aan of bel 0299-436734 of 020-2376340en vraag naar de mogelijkheden.

Maak kennis met ons Team

Annette

Annette de Bruijn

Praktijkhouder

“Toen ik lang geleden, na mijn verpleegkundige opleiding, met de opleiding Huidtherapie begon wist ik niet dat dit zo’n uitdagend beroep was. Wij hebben de onbekendheid van het beroep als een extra uitdaging gezien. Trots ben ik op een sprankelend team waarbij elke dag weer een nieuwe uitdaging biedt.”.

renate

Renate van Waalwijk van Doorn

Huid- en oedeemtherapeut en praktijkhouder

Registratienr. KP register: 19907108488

“Sinds de oprichting van de praktijk in 1997 zijn enorm veel apparaten op de markt gekomen op het gebied van huidbehandeling. Een mooie ontwikkeling maar helaas is het kwaliteitsverschil tussen de verschillende systemen groot. Wij zullen ons nooit laten verleiden bij de aanschaf van apparatuur te bezuinigen op de kwaliteit. Daarom behandelen wij bijvoorbeeld met de Thunder MT (laserontharing) en de miraDry (zweetbehandeling). Want, alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze cliënten!”

sandra

Sandra Lunstroo-Kwakernaat

Officemanager

“Als officemanager hecht ik, net als de overigen van ons team, veel belang aan een goed gestroomlijnde organisatie. De klant weet dit te waarderen want bij ons geldt het motto ‘afspraak is afspraak’. Een goede service en het creëren van een sfeer waarbij iedere cliënt zich welkom voelt, vind ik belangrijk.”

Mareille

Mareille Keuch

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39907415188

“Onze huid is ons grootste orgaan. Het beschermt, herstelt en vernieuwt ons. Ik ben als huidtherapeut bij MediDerma dagelijks een onderdeel van deze bescherming, herstel en vernieuwing indien uw huid dit nodig heeft.
De nieuwste ontwikkelingen worden door alle huidtherapeuten binnen ons professionele team op de voet gevolgd waardoor wij als team altijd up-to-date zijn en op uw unieke huid situatie optimaal kunnen reageren.
Zoals onze huid zich vernieuwt zal ik dit als huidtherapeut ook blijven doen.”

teska

Teska Klos

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 99914632188

“Als huidtherapeut bij Mediderma zien wij veel verschillende huidaandoeningen, met de bijbehorende behandelingen en doelgroepen. Van kousen aanmeten tot laserbehandelingen, dat maakt dit werk heel divers en erg leuk!”

miranda

Miranda Weijers

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39911469388

“Mensen zoveel mogelijk kunnen helpen met mijn kennis en kunde is wat ik wil bereiken. Als huidtherapeut ben ik in staat om mensen te helpen en bij te staan. Door middel van mijn handen, mijn luisterend oor en mijn adviezen. Ons beroep is door de vele verschillende patiënten en aandoeningen elke dag weer een nieuwe uitdaging. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik zo leuk aan ons vak.”

maartje

Maartje Krijgsman-Wennekers

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 29911235388

“Sfeer, collegialiteit, waardering en respect is nodig om een bedrijf te laten ‘shinen’. MediDerma is innovatief en vooruitstrevend en ik ben trots om deel uit te maken van dit professionele maar vooral ook enthousiaste team!”

dieuwertje

Dieuwertje Molenaar

Huid- en oedeemherapeut

Registratienr. KP register: 39104181388

‘’Door te werken met veel verschillende patiënten met verschillende huidproblematieken is mijn werk erg uitdagend.
Verschillende behandelmogelijkheden zorgen ervoor dat ik veel patiënten kan helpen.
Wanneer patiënten zich geholpen voelen en tevreden naar huis gaan, maakt mij dat super trots als huidtherapeut.’’.

dewi

Dewi van Rinsum

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39105578188

‘’Ik werk nu bijna drie jaar met veel plezier bij Mediderma. Wat ik fijn vind is dat Mediderma zich blijft ontwikkelen en vernieuwen. Hierdoor blijf ik ook mijzelf als huidtherapeut ontwikkelen en nieuwe dingen leren. Daarbij is het ook een erg leuk team! ’’.

kelly

Kelly Gorthorst

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39105505388

“Wat ik leuk vind aan het werken als Huidtherapeut bij MediDerma, is het behandelen van diverse huidaandoeningen. Ik ben zorgzaam, nauwkeurig en kan ik mij goed inleven in mensen door te begrijpen wat voor impact huidaandoeningen kunnen hebben in iemands dagelijkse leven. Elke dag is anders en dit maakt het werk onwijs leuk en leerzaam! Hiernaast staat bij MediDerma professionaliteit, kwaliteit en een goede werksfeer hoog in het vaandel. Ik ben daarom erg blij dat ik deel uitmaak van dit enthousiaste team!”

Maja Kretkiewicz

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39106898488

“Uit eigen ervaring weet ik hoe een huidaandoening je dagelijks leven kan beïnvloeden. Dankzij mijn eigen huidproblemen heb ik door de jaren heen een enorme passie voor de huid ontwikkeld. Dankzij mijn passie kan ik mij dagelijks voor de volle 100% inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun huidproblematiek. Ik ben super blij dat ik dit bij Mediderma kan doen middels diverse huidbehandelingen en met de hulp van een super fijn team!”

Chantal

Chantal van der Gaag

Administratief medewerker

“Ik ben inmiddels al geruime tijd werkzaam bij MediDerma. De bedrijvige administratie van MediDerma geeft mij elke dag een fijne uitdaging. Het contact tussendoor met de klanten maakt mijn werk erg divers. Het team van MediDerma is heel collegiaal, wat de (werk)sfeer ten goede komt. Ik hoop hier nog lange tijd te mogen werken!”

cheryl

Cheryl Bandt

Marketing / baliemedewerker

‘’Met veel plezier ben ik begonnen als baliemedewerker bij MediDerma! De werksfeer is elke dag erg fijn! Ik lever graag een goede bijdrage aan de ontvangst & de afhandeling van de cliënten ’’.

jackie

Jackie de Jong

Baliemedewerker

“De sfeer bij MediDerma is een mix van professionaliteit en gemoedelijkheid, fijn om binnen deze ambiance de cliënten te mogen verwelkomen! ”

Onze samenwerkingspartners

kemperman

Dhr. P.M.J.H. Kemperman

Dermatoloog

BIG registratie:39056556301

dermatoloog mw R.E. Brandsen

Mw. R.E. Brandsen

Dermatoloog

BIG registratie: 59020253201

Mw. D. Poel

Huisarts

BIG registratie: 59910836601

MediDerma in cijfers

Hier zijn we trots op
0
Klanttevredenheid
0
Deskundige huidtherapeuten
0
Jaar een begrip