0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Over ons

Wij bestaan al ruim 23 jaar en werken uitsluitend met de allerbeste apparatuur.

Teamfoto huidtherapeuten MediDerma

MediDerma levert zichtbaar
kwaliteit!

Huidkliniek MediDerma is een paramedische praktijk voor behandeling van de huid.  De praktijk is in 1997 gestart door de huidtherapeuten Annette de Bruijn en Renate van Waalwijk van Doorn. De titel huidtherapeut is ‘beschermd’. Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici is een vereiste om de titel huidtherapeut te mogen voeren. 

MediDerma heeft een uitstekende naamsbekendheid. Dit heeft geleid tot groei, het team bestaat uit 14 huidtherapeuten, een bandagist  en 8 office-medewerkers. In samenwerking met 2 dermatologen en een huisarts wordt een breed scala van behandelingen aangeboden. De praktijk is klein genoeg voor een persoonlijke benadering, maar tegelijkertijd ook groot genoeg om te kunnen investeren in hoogwaardige kostbare apparatuur. Het team streeft ernaar om volgens de nieuwste inzichten te behandelen.

 

Vraag een gratis consult aan

De huidtherapeuten informeren u graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden van uw huidprobleem. Vraag een gratis consult aan of bel 0299-436734 of 020-2376340en vraag naar de mogelijkheden.

Maak kennis met ons Team

Annette

Annette de Bruijn

Huid- en oedeemtherapeut en praktijkhouder

Registratienr. KP register: 89907076588

“Toen ik lang geleden, na mijn verpleegkundige opleiding, met de opleiding Huidtherapie begon wist ik niet dat dit zo’n uitdagend beroep was. Wij hebben de onbekendheid van het beroep als een extra uitdaging gezien. Trots ben ik op een sprankelend team waarbij elke dag weer een nieuwe uitdaging biedt.”.

Renate van Waalwijk van Doorn, huid- en oedeemtherapeut/ praktijkhouder

Renate van Waalwijk van Doorn

Huid- en oedeemtherapeut en praktijkhouder

Registratienr. KP register: 19907108488

“Sinds de oprichting van de praktijk in 1997 zijn enorm veel apparaten op de markt gekomen op het gebied van huidbehandeling. Een mooie ontwikkeling maar helaas is het kwaliteitsverschil tussen de verschillende systemen groot. Wij zullen ons nooit laten verleiden bij de aanschaf van apparatuur te bezuinigen op de kwaliteit. Daarom behandelen wij bijvoorbeeld met de Thunder MT (laserontharing) en de miraDry (zweetbehandeling). Want, alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze cliënten!”

Sandra Lunstroo-Kwakernaat

Officemanager

“Als officemanager hecht ik, net als de overigen van ons team, veel belang aan een goed gestroomlijnde organisatie. De klant weet dit te waarderen want bij ons geldt het motto ‘afspraak is afspraak’. Een goede service en het creëren van een sfeer waarbij iedere cliënt zich welkom voelt, vind ik belangrijk.”

Mareille

Mareille Keuch

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39907415188

“Onze huid is ons grootste orgaan. Het beschermt, herstelt en vernieuwt ons. Ik ben als huidtherapeut bij MediDerma dagelijks een onderdeel van deze bescherming, herstel en vernieuwing indien uw huid dit nodig heeft.
De nieuwste ontwikkelingen worden door alle huidtherapeuten binnen ons professionele team op de voet gevolgd waardoor wij als team altijd up-to-date zijn en op uw unieke huid situatie optimaal kunnen reageren.
Zoals onze huid zich vernieuwt zal ik dit als huidtherapeut ook blijven doen.”

anke

Anke Laroo

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 49908472488

“Inmiddels ben ik 13,5 jaar werkzaam als huidtherapeut bij MediDerma en dit doe ik met veel plezier! We hebben een geweldig team waarin veel ruimte is voor overleg, wat bijdraagt aan de kwaliteit die wij u kunnen leveren.
Ik sta bekend om mijn betrokkenheid, professionaliteit, enthousiasme en hou van een persoonlijke benadering. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen behandelen en te zorgen dat ze beter in hun vel zitten.”

Teska Klos, huid- en oedeemtherapeut

Teska Klos

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 99914632188

“Als huidtherapeut bij Mediderma zien wij veel verschillende huidaandoeningen, met de bijbehorende behandelingen en doelgroepen. Van kousen aanmeten tot laserbehandelingen, dat maakt dit werk heel divers en erg leuk!”

Miranda Weijers

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39911469388

“Mensen zoveel mogelijk kunnen helpen met mijn kennis en kunde is wat ik wil bereiken. Als huidtherapeut ben ik in staat om mensen te helpen en bij te staan. Door middel van mijn handen, mijn luisterend oor en mijn adviezen. Ons beroep is door de vele verschillende patiënten en aandoeningen elke dag weer een nieuwe uitdaging. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik zo leuk aan ons vak.”

Maartje

Maartje Krijgsman-Wennekers

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 29911235388

“Sfeer, collegialiteit, waardering en respect is nodig om een bedrijf te laten ‘shinen’. MediDerma is innovatief en vooruitstrevend en ik ben trots om deel uit te maken van dit professionele maar vooral ook enthousiaste team!”

Lotte Prins

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 89908201088

“Als huidtherapeut hecht ik veel waarde aan het geven van goed en eerlijk huidadvies. Maar we gaan een stap verder door een holistische benadering! Wat kan er verbeterd worden op het gebied van voeding of het wegnemen van stressfactoren? Want dit heeft effect op de gezondheid van de huid! Verder is de kwaliteit van de apparatuur en de producten zeer hoog waardoor we het beste van het beste kunnen bieden! Kortom, een hele fijne werkplek!”

Diewertje

Dieuwertje Molenaar

Huid- en oedeemherapeut

Registratienr. KP register: 39104181388

‘’Door te werken met veel verschillende patiënten met verschillende huidproblematieken is mijn werk erg uitdagend.
Verschillende behandelmogelijkheden zorgen ervoor dat ik veel patiënten kan helpen.
Wanneer patiënten zich geholpen voelen en tevreden naar huis gaan, maakt mij dat super trots als huidtherapeut.’’.

Priscilla

Priscilla Middelkoop

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39104999788

“‘Er zijn veel factoren die de huid kunnen beïnvloeden. Daarom vind ik het belangrijk om niet alleen adviezen te geven over de huid zelf, maar ook gericht op leefstijl. Een paar kleine veranderingen kunnen al het verschil maken!’”

maartje de vries

Maartje de Vries

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39105282588

“Ik houd van werken in teamverband, ik ben met veel plezier begonnen bij MediDerma”.

dewi van rinsum

Dewi van Rinsum

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39105578188

Kelly gorthorst

Kelly Gorthorst

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39105505388

Kim namink

Kim Namink

Huid- en oedeemtherapeut

Registratienr. KP register: 39104258588

Nienke

Nienke Boltjes

Bandagist

‘’Samen kijken we welke compressie therapie het beste past bij uw indicatie, levensstijl en wensen.’’

Chantal

Chantal van der Gaag

Administratief medewerker

“Ik ben inmiddels al geruime tijd werkzaam bij MediDerma. De bedrijvige administratie van MediDerma geeft mij elke dag een fijne uitdaging. Het contact tussendoor met de klanten maakt mijn werk erg divers. Het team van MediDerma is heel collegiaal, wat de (werk)sfeer ten goede komt. Ik hoop hier nog lange tijd te mogen werken!”

Sharon

Sharon Hijnekamp-Merks

Receptionist

“Voor het maken van een afspraak of het inwinnen van informatie help ik u graag. De planning en administratie doe ik met erg veel plezier. Wij bieden u graag de allerbeste service, daarom zit ik op de juiste plek bij MediDerma”

Mick Spruijt

Baliemedewerker

“ MediDerma hanteert een aantal kernwaarden zoals gastvrijheid, service en kwaliteit. Als baliemedewerker merk ik dat een prettige ontvangst erg wordt gewaardeerd! Voor mij als aankomend student bedrijfskunde is het daarnaast interessant de bedrijfsvoering van dichtbij mee te kunnen maken”

Femke

Femke de Bruijn

Baliemedewerker

“Bij MediDerma wordt veel waarde gehecht aan service en kwaliteit. Graag lever ik mijn bijdrage aan een prettige ontvangst van de cliënten!”

kayleigh

Kayleigh Peterse

Administratief medewerker

‘’De werksfeer bij MediDerma is erg fijn. Ik ben ervan overtuigd dat onze cliënten dit merken aan de sfeer die hangt binnen onze huidkliniek’’.

yucera

Yucera Fakir

Receptionist

‘’MediDerma heeft de kwaliteitsdoelstellingen ten aanzien van de afhandeling van de cliëntencontacten omschreven. Cliënttevredenheid staat centraal, dit maakt mijn werk aan de telefoon en balie zo leuk!’’.

Aimée Primowees-Kerkhoven

Administratief medewerker / telefonist

‘’Recent ben ik met veel enthousiasme gestart bij MediDerma. Ik houd me bezig met de planning en administratie, maar sta vooral ook klaar voor de klanten en help hen graag.
Deze combinatie van werken is waar mijn passie ligt en voer ik met veel plezier uit. Ik verwelkom u dan ook graag bij ons op de praktijk!’’.

cheryl bandt

Cheryl Bandt

Baliemedewerker

‘’Met veel plezier ben ik begonnen als baliemedewerker bij MediDerma! De werksfeer is elke dag erg fijn! Ik lever graag een goede bijdrage aan de ontvangst & de afhandeling van de cliënten ’’.

Jackie

Jackie de Jong

Baliemedewerker

“De sfeer bij MediDerma is een mix van professionaliteit en gemoedelijkheid, fijn om binnen deze ambiance de cliënten te mogen verwelkomen! ”

Onze samenwerkingspartners

Dhr. P.M.J.H. Kemperman

Dermatoloog

BIG registratie:39056556301

dermatoloog mw R.E. Brandsen

Mw. R.E. Brandsen

Dermatoloog

BIG registratie: 59020253201

Mw. D. Poel

Huisarts

BIG registratie: 59910836601

Judith Doodeman

Huid- en oedeemtherapeut (oncologische nazorg: medische tatoeage)

Registratienr. KP register39907043388

Daniëlle de Boer

H-yogadocent

Anja Klaasse Bos

Ontspanningsmassage-therapeut

Beste apparatuur

Wij bestaan al meer dan 23 jaar

Persoonlijk

Mediderma in cijfers

Hier zijn we trots op
0
Klanttevredenheid
0
Deskundige huidtherapeuten
0
Jaar een begrip