0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Wat is het verschil tussen de GentleMax Pro en de exclusieve Thunder MT ontharingslaser?

Mediderma > Nieuws > Wat is het verschil tussen de GentleMax Pro en de exclusieve Thunder MT ontharingslaser?
Laserontharing van de rug met de snelle en krachtige Thunder MT

De Thunder MT…aantoonbaar de beste ontharingslaserGentleMax ProDe Thunder MT met option-scan

Wij krijgen vaak de vraag waarin de GentleMax Pro (Gentlelase Pro met meer opties) en de Thunder MT verschillen. Begrijpelijk, aangezien deze twee ontharingslasers in veel opzichten op elkaar lijken.

De overeenkomsten:
• Beide lasers hebben dezelfde golflengten – Alexandrite (755 nanometer) geschikt voor de lichte huidtypes I-III en Nd:YAG (1064 nanometer) geschikt voor getinte-donkere huidtypes IV-VI.
• De Thunder en de GentleMax Pro werken beide met luchtkoeling voor bescherming van de huid.
• Met beide lasers kan snel en effectief behandeld worden.

Waarin scoort de Thunder MT dan beter:
• De Mixed Technology (MT) maakt het mogelijk de Alexandrite en de Nd:YAG simultaan (gelijktijdig) en sequentieel (na elkaar) te gebruiken. Bij huidtypen III-IV-V kun je de effectiviteit van de Alexandrite blijven gebruiken, met de bescherming van Nd:YAG. Door het mixen van golflengten kun je voor iedere individuele cliënt de meest effectieve instelling creëren.
• De Thunder MT heeft een vierkante spot (behandeloppervlak), welke zonder veel overlap mooi op elkaar aan kunnen sluiten tijdens behandelingen. Dit in tegenstelling tot de lasers met ronde spot (o.a. GentlePro Series), waar wel overlap noodzakelijk is.
Door minder overlap bij vierkante spot, verklein je de kans op “hotspots” en dus verbranding én duurt de behandeling korter.
• De OptiScan TH is een scanner met raster van 6 bij 6 cm, waarin automatisch perfect aansluitende spots geplaatst worden. Naast optimale behandeling wordt ook de tijdsduur van de behandeling enorm verkort.
• Met de Thunder MT is het mogelijk om de cliënt het behandelde gebied zelf extra te laten koelen na behandeling, omdat de luchtkoeling los van de laser te gebruiken is.

Conclusie
gekwalificeerde-huidthearpeut-visieDe Thunder MT is door Mixed Technology beter in te stellen op de individuele cliënt en daardoor effectiever. En de behandeling kan door de vierkante spot met OptiScan sneller en nauwkeuriger, wat de veiligheid vergroot en kans op complicaties verkleint.

Wilt u meer te weten komen over Thunder laser? Check deze link.