0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Strakke baard-, hals- en neklijnlijn d.m.v. laser

Mediderma > Nieuws > Strakke baard-, hals- en neklijnlijn d.m.v. laser
Strakke baard hals en neklijn

Nu steeds meer mannen hun baard laten staan wordt de baard ook vaker gestyled. Eén van de meest uitgevoerde stylingsacties is het strak maken van de baardlijn op de wangen en in de hals. Dit meerdere malen per week of zelfs dagelijks herhalen kost niet alleen een hoop tijd, maar kan ook irritatie geven van de huid. Vandaar dat de vraag naar laserontharing van de baardlijn, halslijn als ook de neklijn behoorlijk is toegenomen. In deze blog vertel ik je meer over de mogelijkheden voor laserontharing van de baard-, hals- en neklijn.

Thunder MT ontharingslaser

Bij MediDerma laseren wij met de Thunder MT laser. Dit kunt je met recht de Ferrari onder de lasers noemen. Het is één van de duurste ontharingslasers op de markt maar het is de flinke investering meer dan waard. De Thunder MT mét de extra scan-applicatie is namelijk:

Sneller
Het is één van de meest krachtige ontharingslasers ter wereld op dit moment. Een behandeling gaat daarmee supersnel. Wil je de baard-, hals- en neklijn laseren, dan zijn we langer bezig met het gebied aftekenen dan met het laseren zelf 😉

strakke baardlijn

Nauwkeuriger door de vierkante laserstraal én scantechniek

Vierkante laserstraal
In plaats van een ronde heeft deze laser een vierkante laserstraal. Hiermee kun je super strak behandelen. Met een ronde laserstraal zal je immers altijd moeten overlappen om het gehele oppervlak te behandelen. Met overbehandeling (hotspots) tot gevolg. Dit voorkom je door middel van een vierkante laserstraal. In het onderstaande filmpje kun je goed zien wat het voordeel is van de vierkante laserstraal ten opzichte van de ronde.

Scantechniek
De ingebouwde scanner zorgt ervoor dat de huidtherapeut geen gebieden overslaat. Dit is veel nauwkeuriger dan dat de behandelaar uit de ‘losse pols’ de laserstraal op de huid richt. En zo voorkom je dat je extra behandelingen moet ondergaan (en betalen!) omdat er gebieden vergeten zijn. De scanner plaatst de vierkante laserstraal exact op de gewenste huidzone. De vierkante laserstraal sluit naadloos aan op de volgende plaatsing. Een mooi voordeel dus!

Super strakke lijnen
Door de combinatie van de vierkante laserstraal én scantechniek kunnen we, in tegenstelling tot de traditionele ronde laserstraal, de gewenste haarlijn tot op de millimeter nauwkeurig laseren.

Ook voor de donkere huid
Daar waar reguliere lasers (omdat ze werken op pigment) de donkere huid niet kunnen laseren, kan de Thunder MT ontharingslaser dit wel. De Thunder MT is geschikt voor alle huidskleuren!  

Wil je weten waarom wij de laser verkiezen boven IPL? Lees dan hier verder.

Bijkomend voordeel: het werkt perfect tegen ingegroeide haren!

Veel mannen hebben last van ingegroeide haren in de baardstreek. De grootste oorzaak hiervan is het veelvuldig scheren van de haren. Ook mensen met kroeshaar hebben meer aanleg voor ingegroeide haren omdat de haar als het ware terug groeit richting de huid. Laat je de haren voorgoed weglaseren, dan is dit probleem ook gelijk verholpen.

Combinatiekorting

Omdat er vaak vraag is naar laserbehandeling van zowel de verdwaalde haren bij de baard (hals en wangen) en de volledige zone nek, bieden we een aantrekkelijk combinatietarief. De prijs voor de strakke baardlijn (wang/hals) inclusief of exclusief de nek vind je in het tarievenblok bij de combinatietarieven hieronder.

De Thunder MT combinatiebehandeling bieden wij aan in Purmerend en Amsterdam-Noord

Interesse in deze behandeling?

Wil je graag weten of een behandeling met de Thunder MT ontharingslaser voor jou geschikt is? Meer informatie vind je op onze website of maak via deze link een afspraak voor een (gratis) consult met één van onze huidtherapeuten. De huidtherapeut kan jouw wens beoordelen, en een inschatting maken van het te behalen resultaat.

Laserontharing gezicht

MediDerma behandelt met 2 verschillende type lasersystemen en hanteert 2 tarieven. U heeft de keuze uit de exclusieve Thunder MT (aantoonbaar het beste ontharingssysteem wereldwijd) en de Soprano-ICE laser.

De Thunder MT (met scan)

MediDerma had in 2018 de primeur in de Benelux met de aanschaf van de exclusieve Thunder MT laser. Wij zijn ruim 2 jaar de enige kliniek geweest waarbij de Thunder MT behandeling aangeboden werd met de high-tech SCAN-techniek. De scanner behandelt met een vierkante (!) laserstraal de huid tot op de millimeter nauwkeurig, zonder onnodige overlapping. Dit betekent dat de huid niet met onnodige warmte wordt belast. De behandeling met de scan is minder gevoelig, effectiever, sneller en is daarmee cliëntvriendelijker. De meeste klinieken bieden de Thunder MT behandeling aan ZONDER scantechniek. De Thunder is de opvolger van het kleinere zusje Duetto MT.

De Soprano-ICE

Vier jaar eerder, in 2014, hebben wij als eerste huidtherapie-praktijk De Soprano-ICE ontharingslaser in Nederland geïntroduceerd. Deze behandeling bieden wij alleen aan in Purmerend. Vanwege de exclusiviteit van de opvolger van de revolutionaire Thunder MT (&scan) ligt het tarief van de Soprano-ICE in verhouding lager.

De totale kosten van de laserontharing

Bij de behandeling met de Thunder MT zijn gemiddeld genomen minder behandelingen nodig in vergelijking met andere ontharingssystemen. Dit betekent dat de totale kosten (de kosten van alle behandelingen bij elkaar opgeteld) met de Thunder MT in vergelijking met andere ontharingssystemen vaak financieel gunstiger is.

Gratis consult en vergoeding

Het consult met de huidtherapeut is kosteloos. U ontvangt tijdens deze afspraak uitgebreide informatie en een persoonlijke prijsopgave. Deze kan afwijken van de richtprijs. MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en declareert desgewenst de behandeling rechtstreeks. Laserontharing van het gezicht waarbij sprake is van stugge haargroei bij dames wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed.

Richtprijs per behandeling

Laserontharing 1 zone Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Bovenlip €45,- €35,-
Mondhoeken €40,- €35,-
Kin €60,- €50,-
Jukbeenderen €45,- €35,-
Wangen €85,- €75,-
Bakkebaard €65,- €55,-
Hals €90,- €75,-
Oren €45,- €35,-
Tussen wenkbrauwen €45,- €35,-

 

Combinatietarief Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Bovenlip en kin €90,- €75,-
Bovenlip, kin en hals €140,- €110,-
Volledige gezicht excl. de hals €140,- €110,-
Volledige gezicht incl. de hals €160,- €130,-
Schedel en nek €180,- €150,-