0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Microneedling behandeling in de zomer? Jazeker! Pigmentremmer cadeau
!

Mediderma > Nieuws > Microneedling behandeling in de zomer? Jazeker! Pigmentremmer cadeau
!
dermapen in de zomer

In de zomer wil je jouw huid natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen. Maar helaas kunnen veel gezichtsbehandelingen niet uitgevoerd worden vanwege sterkere UV-straling in de zomer. Toch wil je er (juist) in de zomer goed uit zien en de toename van pigmentvlekken voorkomen. Microneedling is een mooie oplossing! – Mits je het op de juiste manier toepast. Lees je mee?

 

– Door huidtherapeut Teska Klos

 

De zomer: veel buiten zijn, genieten van de zon én je huid een boost geven

Velen van ons vinden de zomertijd héérlijk. Bovendien is het ook nog eens goed voor vitamine D aanmaak. Echter, zie ja na een dagje zonnen vaak al pigmentvlekjes ontstaan. Ook bespoedigt de zon op je huid het krijgen van lijntjes en zijn poriën meer zichtbaar. Helaas, maar waar. Natuurlijk weet je dat je jouw huid goed moet beschermen met de juiste SPF maar weet je ook dat je meer kan doen om jouw huid in optimale conditie te houden? Sterker nog; om je huid (zelfs in de zomer) zichtbaar kan verbeteren?

De meeste peelings en laserbehandelingen kunnen niet in de zomer plaatsvinden in verband met de lichtgevoeligheid van je huid na deze behandeling, Microneedling met de Dermapen 4 kan gelukkig wel worden gedaan! 

Omdat zonbescherming tijdens een behandelperiode extra belangrijk is, krijg je nu een zonbeschermingsproduct mét pigmentremmer van ons cadeau. 🎁 

Stappenplan zomerbehandeling met de Dermapen 4

  1. Consult. Je komt eerst voor een consult waarbij de huidtherapeut jouw huid goed analyseert waarbij met ons huidanalyse apparaat de OBSERV een huidscan wordt gemaakt. De huidtherapeut geeft je uitgebreid advies en informatie over de behandeling. De foto’s van de huidscan krijg je ook per e-mail toegestuurd

  2. Voorbereiding van je huid. Je start minimaal 2 weken vóór de behandeling met de juiste huidproducten om je huid in optimale conditie te brengen en veilig te kunnen behandelen. Dit gaat om een reinigingsproduct en een pigmentremmende crème met een hoge beschermingsfactor.

  3. Behandeling. De microneedling behandeling vindt plaats met de onderscheidende Dermapen 4. Het blijft bijzonder dat je tijdens deze behandeling talloze kleine speldenprikjes krijgt terwijl je dit goed kunt verdragen. Oké, leuk is anders maar daar staat tegenover dat de hersteltijd van deze behandeling kort is. De microgaatjes sluiten binnen één uur dus je huid ziet nog even rood (tot 48 uur). Je huid ‘denkt’ door alle prikkels dat er herstel moet plaatsvinden net zoals bij een wondje. De huid gaat in de herstelmodus en maakt hierbij elastine en collageen aan. Wel even geduld hebben, want deze aanmaak is niet gelijk zichtbaar. Je zult geleidelijk zien dat je huid minder dof is en meer gaat stralen. Ook worden verschijnselen van huidveroudering minder zichtbaar. 

  1. Nazorg. Het is belangrijk om 48 uur rustig aan te doen met je huid waarbij je direct zonlicht op je huid mijdt. Je krijgt nabehandelcrème met SPF voor deze eerste dagen van ons mee. Verder mag je niet intensief sporten. 

Na 48 uur mag je weer alles doen wat je gewend bent in je skincare routine (met de juiste producten). Blijf de pigmentremmer UV-LC voor overdag wel de hele zomer gebruiken. Voor optimaal resultaat van de pigmentbehandeling adviseren wij om voor de nacht de LC crème van Tebiskin te gebruiken. 

microneedling in de zomer korting

Ben je enthousiast? Zet dan vandaag de eerste stap.

Gratis consult

Wil je ook in de zomer genieten van een huidverbeterende behandeling met de Dermapen 4? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in bij één van onze deskundige huidtherapeuten en wij zorgen voor een mooie stralende huid, ook in de zomer!