0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Daarom laserontharing van de bovenlip met een vierkante laserstraal

Mediderma > Nieuws > Daarom laserontharing van de bovenlip met een vierkante laserstraal
Behandeling van de bovenlip met een vierkante laserstraal

Nauwkeurige laserontharing exact tot aan de liplijn!

Bij behandeling van ongewenste haartjes op de bovenlip dient te worden voorkomen dat de laserstraal over de liplijn wordt geplaatst. Dit ter voorkoming van ongewenste warmte-reactie in de lippen. Bij beharing op de bovenlip zijn echter zeer vaak langs de liplijn ook veel storende haren aanwezig. Voor een doeltreffende behandeling is het dus belangrijk om precies tot aan de liplijn te kunnen behandelen. De klassieke lasers hebben een ronde laserstraal, waardoor er een beperking is om exact langs de liplijn te behandelen. De video illustreert dat de ronde laserstraal óf een overbehandeling geeft met het risico op vervelende hotspots óf er wordt niet tot precies de liplijn behandeld. Een vierkante laserstraal met scan-applicatie lost dit probleem op.

 

Het voordeel van de scantechniek in vergelijking met behandelen uit ‘de losse pols’

MediDerma heeft als eerste kliniek in Nederland in 2018 geïnvesteerd in dé Ferrari onder alle lasersystemen, de Thunder MT.  Deze exclusieve laser heeft een extra scan-applicatie. MediDerma is de enige kliniek in Nederland met een Thunder MT laserapparaat mét deze extra functie. Het voordeel? De scanner plaatst de vierkante laserstraal exact op de gewenste huidzone. De behandeling kan precies tot aan de liplijn worden uitgevoerd. De vierkante laserstraal sluit naadloos aan op de volgende plaatsing. Dit is veel nauwkeuriger dan dat de behandelaar uit de ‘losse pols’ de laserstraal op de huid richt. Met deze scanfunctie dus geen onnodige onderbehandeling of overbehandeling van de huid. Vervelende hotspots worden voorkomen of niet behandelde huidzones.

De scanfunctie zorgt dus voor nauwkeurigheid. Er is geen ontharingssysteem die qua techniek in de buurt komt van de Thunder MT.

MediDerma claimt als enige de allerbeste ontharingstechniek te bieden in Nederland!

De Thunder MT & de scanapplicatie bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele ontharingssytemen. Deze Thunder MT is niet alleen nauwkeuriger maar ook krachtiger, sneller en effectiever vanwege de mogelijkheid om een MIX-instelling toe te passen (Alexandrite en de Nd:YAG).

De Nd:YAG techniek is zeer geschikt voor de veilige laserbehandeling van de donkere huid of zongebruinde huid. Tijdens de behandeling wordt de huid zeer goed gekoeld waardoor de pijnbeleving zeer beperkt is.

Vergoeding zorgverzekeraar

MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars. Vanuit de aanvullende verzekering wordt storende haargroei op de bovenlip (hirsutisme) vaak vergoed. Ondanks dat wij de allerbeste beschikbare lasertechniek aanbieden, en de behandeling plaatsvindt door een ervaren huidtherapeut, is ons tarief zeer schappelijk. Vergelijk zelf de prijzen met andere klinieken.

De Thunder MT is geschikt voor alle lichaamszones

Dit artikel gaat over het voordeel van de behandeling van de bovenlip met de Thunder MT. Maar de krachtpatser Thunder MT is uiteraard ook zeer geschikt om in te zetten voor alle andere harige huidzones, zoals benen, bikinilijn, rug, billen en borst. Overigens is de vierkante laserstraal ook zeer geschikt voor het laseren van een nauwkeurige baardlijn.

De Thunder MT & scan bieden wij in Purmerend en in Amsterdam-Noord

Wij hebben niet alleen een Thunder MT in Purmerend, maar ook op onze nieuwste vestiging in Amsterdam-Noord. Deze moderne vestiging is met het OV zeer goed te bereiken. Het is 50 meter lopen vanaf de eindhalte van de Noord-Zuidlijn.

 

″De Thunder MT met scanapplicatie, omdat wij u het allerbeste willen bieden!”

 

Gratis consult

Wij bieden u graag een vrijblijvend en gratis consult om uw huid- en haargroei te analyseren en de mogelijkheden te bespreken.
Maak vandaag nog een afspraak.