0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Huidscan met de Observ 520x

Mediderma > Nieuws > Huidscan met de Observ 520x

De huidscan laat u zien welk effect de zon in de loop van de jaren heeft gehad op uw huid. Bent u zuinig op uw huid? En beseft u hoe belangrijk het is, uw gezicht dagelijks in te smeren met UV-bescherming?

Niet roken en uw huid beschermen tegen zonlicht is het belangrijkste wat u kunt doen om het proces van huidveroudering niet onnodig te versnellen. De kans op zonnevlekken ofwel ouderdomsvlekken neemt toe naarmate uw huid meer zonuren in de loop van uw leven heeft gehad. De mate van zonschade lijkt nu wellicht nog mee te vallen, maar de diepere huidlaag laat soms een andere werkelijkheid zien. Wij laten u tijdens een gratis huidscan zien in hoeverre er sprake is van zonschade van uw gezicht.

Deze dame bezocht onze kliniek, haar huid vertoonde geen pigmentvlekken terwijl de scan duidelijk laat zien dat de diepere huidlaag wel degelijk pigmentschade laat zien. Mevrouw besefte na het bekijken van de  foto’s van de huidscan hoe belangrijk het is het gezicht dagelijks tegen de UV-stralen te beschermen En was vanaf dat moment sterk gemotiveerd haar huid beter in te smeren.

Foto voor en na  

De huidscan wordt gemaakt met de OBSERV520x, en deze scan bieden wij u graag kosteloos aan. De OBSERV brengt de diepere huidlaag haarscherp in beeld en geeft inzicht in onder andere de poriestructuur, talgproductie, pigmentatie, UV-schade, verhoornde huid, huidveroudering zoals lijntjes, rimpels en huidverslapping, huidtextuur, de elasticiteit van de huid, vasculaire gebieden zoals roodheid, couperose en rosacea en huidirritatie. Dankzij de OBSERV worden huidaandoeningen eerder zichtbaar waardoor we er eerder iets tegen kunnen doen.

Video

In 8 seconden worden 8 verschillende foto’s gemaakt die u digitaal van de huidtherapeut na afloop ontvangt. Persoonlijk huidadvies sluit aan bij uw persoonlijke vraag ter verbetering van uw huid.

8 foto’s

Op basis van de verkregen informatie van de OBSERV krijgt u een persoonlijk behandel- en verzorgingsadvies op maat van de huidtherapeut. De resultaten worden opgeslagen in uw persoonlijk dossier en kunnen worden vergeleken met voorgaande fotosessies. Daarnaast wordt de rapportage naar uw persoonlijke email toegestuurd. Bent u op zoek naar een oplossing voor een bestaand huidprobleem of wilt u weten hoe de conditie is van de diepere huidlagen? Boek dan een gratis adviesgesprek met de huidtherapeut.

De scan bieden wij aan in Purmerend en Amsterdam-Noord.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 0299-436 734 óf 020-2376340