0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Lycogel

Lycogel is in de eerste plaats in 2004 ontwikkeld om zichtbare tekenen van cosmetische en medische chirurgiebehandelingen te verbergen. Op dit moment wordt Lygocel voor veel meer doeleinden gebruikt. Zo wordt het gebruik tegen huidveroudering, bij een overgevoelige huid of huidaandoeningen zoals rosacea, eczeem en acne. Lycogel heeft zich door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Zo is er nu voor iedere gelegenheid een Lycogelproduct; als je houd van een subtiele tint, maar ook als je een volledige dekking nodig hebt.

Lygocel biedt een langdurige dekking en houd tegelijkertijd de huid gezond. Dit gebeurd door de vele actieve ingrediënten die in Lycogel zijn verwerkt. Lycogel bevordert de opname van zuurstof, vocht en voedingstoffen en fungeert tegelijkertijd als een dekkende make-up. Tevens voldoet Lycogel aan de strenge eisen van verschillende professionals zoals plastische chirurgen, dermatologen en huidtherapeuten. Lycogel hecht veel waarde aan kwaliteit.

Lycogel heeft 12 actieve ingrediënten en is water- en wrijfbestendig, waardoor het fungeert als professionele camouflage.

Zuurstof

Zoals eerder benoemd bevordert Lycogel de opname van zuurstof. Dit heeft een herstellend vermogen op de huid en onderscheid zich van andere camouflage producten. Lycogel kan hierdoor goed inzet worden na verbranding en andere vormen van huidbeschadiging. Naast de medische werking bestrijdt het ook rimpels.

Hydratatie

Lycogel hydrateert de huid wat bescherming biedt tegen luchtvervuiling en andere alledaagse irritaties.

Voedingstoffen

De belangrijkste ingrediënten van Lycogel zijn de voedingstoffen. Deze zorgen ervoor dat de huid herstelt, gaat huidveroudering tegen, bevordert de aanmaak van collageen en voorkomt de vorming van littekensweefsel. 

MediDerma zet Lycogel voor verschillende doeleinden in. Lycogel kan bijvoorbeeld heel goed gebruikt worden bij een acne huid. Veel make-up merken zorgen ervoor dat de huid afgesloten wordt en de huid irriteert. Lycogel zorgt ervoor dat de poriën niet verstoppen en gaat tevens littekenvorming tegen. 

Ook op de gevoelige huid kan Lycogel gebruikt worden. De gevoelige huid is als eerst het uitgangspunt geweest van Lycogel. Het product zorgt voor een herstellende werking en irriteert de huid niet, waardoor Lygocel veilig te gebruiken is.

Lycogel is voornamelijk een medisch camouflage product. Dit zorgt ervoor dat Lygocel uitermate geschikt is voor het egaliseren van pigmentatie en andere huidonfeffenheden. Hiernaast bevat Lycogel een zonbescherming, waardoor de huid beschermt wordt tegen uv-straling.

Lycogel heeft een breed scala aan producten en kleuren. Zo kun je kiezen voor een lichte camouflage, maar ook voor een volledige camouflage of alleen een herstellende en beschermende crème. Kijk op onze webshop voor meer informatie over de producten van Lycogel.

Vraag een gratis consult aan

Wil je een persoonlijk advies over de producten van Lycogel? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.