0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

LPG behandeling

De Endermologie bindweefselmassage middels een LPG-behandeling is bij ons erg populair. Dat is niet voor niets; het is namelijk een fijne behandeling die mooie resultaten geeft. Overweeg je een LPG-behandeling? Lees dan zeker verder, want in deze blog vertel ik je waarom wij hebben geïnvesteerd in de nieuwste techniek van LPG-System; de CELLU M6 Alliance. 

Wat is een LPG behandeling?

Een LPG-behandeling, ook bekend als Endermologie, is een intensieve massage van bindweefsel en de diepere weefsels welke niet belastend is voor de huid. De techniek is bij het nieuwste type (Alliance) verder ontwikkeld waardoor de behandeling pijnloos is. De intensieve massage vindt plaats door aanzuiging van de huid en rollers die zich aan de weefsels aanpassen.  Deze behandeling stimuleert de huid op cellulair niveau en activeert natuurlijke processen voor een verbeterde huid en bindweefselconditie.

 

De voordelen van een LPG behandeling met de CELLU M6 Alliance

Er zijn diverse soorten bindweefselapparaten beschikbaar voor de behandeling van cellulite ofwel de sinaasappelhuid. De Wellbox is een thuisapparaat dat geschikt is voor de aanpak van beginnende cellulitis of als aanvulling tussen onderhoudsbehandelingen door. Sommige klinieken bieden cellulitisbehandelingen aan met de Wellbox, maar laat je hier niet door verleiden, want de effectiviteit ervan valt niet te vergelijken met de nieuwste Alliance.

De LPG Integral was de voorganger van de Alliance, en deze laatste is op essentiële punten doorontwikkeld. Met name de roltechniek van de behandeling met de Alliance is aanzienlijk verbeterd, waardoor er een intensievere behandeling plaatsvindt in alle huidlagen en diepere weefsels. Is de intensievere behandeling daardoor ook gevoeliger? Nee, integendeel. De techniek met de Alliance is verder geoptimaliseerd, waardoor de gevoeligheid van de behandeling juist is verminderd. De behandeling is in principe pijnloos, wat wij als een groot pluspunt beschouwen!

Onze nieuwe CELLU M6 Alliance tilt de LPG-behandeling naar een hoger niveau

Indicaties voor een LPG-behandeling bij MediDerma

Door de nieuwe CELLU M6 Alliance kunnen we meer huidklachten behandelen en behalen we sneller en langdurigere resultaten. Overweeg een LPG-behandeling als je last hebt van:

  • Cellulite (sinaasappelhuid)
  • Plaatselijke vetophopingen (zoals de love-handles of zadeltassen)
  • Huidverslapping (gezicht en lichaam)
  • Rimpels
  • Zwaar gevoel in de benen
  • Verkleefde littekens (zoals na een keizersnede)
cellulitis behandeling

Hoe verloopt een LPG-behandeling bij MediDerma?

  1. Gratis Consult: Voordat we tot behandeling overgaan, kom je bij ons eerst langs voor een consult. Dan kunnen we je huidwens bespreken en vertellen hoe de behandelingen verlopen. Een consult kun je eenvoudig en snel inplannen via deze link. 
  2. LPG behandelingen: We starten meestal met 12 behandelingen met de CELLU M6 Alliance. Deze voeren we het liefst 2 keer per maand uit.
  3. Evaluatie: Na 12 behandelingen zijn vaak de eerste resultaten al zichtbaar. Het is voor ons een moment om goed te bekijken hoe je huid verbeterd is, en of het gewenste resultaat al behaald is. 

Ben je geïnteresseerd in bindweefselmassage? 

Vóórdat we gaan behandelen, kom je bij ons eerst altijd op een gratis consult. Dan kunnen we je huidwens bespreken en vertellen hoe de behandelingen verlopen. Een gratis consult kun je hieronder gemakkelijk inplannen. Kun je geen geschikte tijd/dag vinden? Maak dan telefonisch een afspraak via ons algemene nummer: 0299 – 436 734.

Meer informatie vind je ook op onze behandelpagina van deze LPG behandeling.