0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Beenvaatjes laser Thunder MT

U stoort zich aan oppervlakkige verwijde beenvaatjes?

MediDerma behandelt deze vaatjes door middel van de nieuwste Thunder MT-techniek. Het laserlicht bereikt via de huid de beenvaatjes waarna deze direct verschrompelen. Deze ontsierende vaatjes functioneren niet meer en zullen uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Het verschil tussen de traditionele Nd:YAG laser en de Mixed Technology

De meeste praktijken behandelen oppervlakkige beenvaatjes door gebruik te maken van één golflengte.  Vrijwel altijd is dit de Nd:YAG laser.  Beenvaatjes kunnen rood, paarsig of blauw zijn. De Nd:YAG laser geeft vooral de warmte af aan blauwe vaatjes. Daarom zijn, met de traditionele Nd:YAG laser, rode beenvaatjes moeilijker dan blauwe beenvaatjes te behandelen. Het behandelresultaat is daardoor vaker teleurstellend. Daarom behandelt MediDerma de rode en de paarse vaatjes eerst met de Alexandrite laser. Hierdoor kleurt het vaatje direct een beetje blauw. Binnen een fractie van een seconde daarna wordt het blauwe vaatje met de Nd:YAG laser nabehandeld. Door gebruik te maken van deze combinatie van 2 golflengten, worden de rode én paarse beenvaatjes effectiever behandeld dan met de Nd:YAG laser alleen. De combinatie-techniek van deze 2 golflengten wordt Mixed Technology (MT)genoemd. Meer en betere resultaten en doordat u twee golflengten combineert, is er voor een gewenst effect maar een derde hoeveelheid energie van de Nd:YAG nodig. Hierdoor ervaart u tijdens de behandeling minder pijnsensaties. Door het vaatje eerst te behandelen met de Alexandrite, en het vaatje blauw verkleurt, is de Nd:YAG veel effectiever dan zonder deze eerste puls! 

De voordelen van de  Mixed Technology techniek van MediDerma ten opzichte van andere lasercentra (met alleen de Nd:YAG laser)
  • Niet alleen blauwe verwijde beenvaatjes kunnen effectief worden behandeld, maar ook rode en paarse.
  • Doordat de twee golflengten worden combineerd, is er minder energie (warmte) nodig van de Nd:YAG laser. Hierdoor is de behandeling minder gevoelig.
  • Met de lagere benodigde energie is de hersteltijd korter.

 

Om in de zomer mooie benen te hebben begin je op tijd met deze behandeling

Ondanks de kortere hersteltijd dan met traditionele lasers moet rekening gehouden worden dat het herstel enkele weken en soms langer kan duren. Het is daarom raadzaam deze behandeling in te plannen in het najaar of de winter.

Nazorg

Soms dient de behandeling 1 of 2 keer herhaald te worden, de tussenpoze tussen iedere behandeling is minimaal 4 weken. 

Om pigmentverschuiving te voorkomen, wordt geadviseerd de huid 4 weken voorafgaande aan de behandeling en 4 weken na de behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Zo nodig wordt een sunblock aangeraden.  

De eerste 2 dagen na de behandeling wordt de sauna, heet douchen of sporten afgeraden. Dit kan het behandelresultaat negatief beïnvloeden. 

De Thunder MT

De kostbare Thunder MT is door MediDerma in oktober 2018 geïntroduceerd in de Benelux.  Deze laser mag de Ferrari onder alle lasers worden genoemd. Een vierkante spotsize waarbij de pulsen naadloos op elkaar aansluiten, onderbehandeling of hotspots worden hiermee voorkomen. Een scanner waarbij het huidoppervlakte tot op de milimeter nauwkeurig wordt behandeld.  Met deze laser worden diverse behandelingen geboden, laserontharing, acne lasertherapie, pigmentlaser en diverse verwijde bloedvaatjes zoals bloedspinnetjes, couperose en beenvaatjes.  

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van couperose? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Vaatjes

 Richtprijs per behandeling

Vaatlaser KTP laser Thunder MT laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Enkele bloedvaatjes gezicht* €60,- €80,-
Uitgebreide couperose Op aanvraag Op aanvraag
Bloedspinnetje* €60,- €80,-
Venous lake* €60,- €80,-
Bloedvlekken 1 tot 10 €60,- €80,-
Bloedvlekken 11 tot 50 €120,- €160,-
Ontsierende bloedvaatjes benen, enkele €80,-
Ontsierende bloedvaatjes benen, meerdere €160,-
Ontsierende bloedvaatjes benen, uitgebreid €320,-
Tarief nabehandeling * €28,- €28,-