0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Venous Lake

Venous lake is een rood-paars of donkerblauw/zwart vlekje. Dit ontstaat doordat het onderliggende bloedvaatje een afwijkende structuur krijgt. De voorkeursplekken zijn de lip en het oor.

Mensen met een uitgebreide geschiedenis van blootstelling aan de zon, lijken een verhoogd risico te hebben op het ontwikkelen van een venous lake. Venous lake komt vooral voor bij mensen van 50 jaar of ouder.

Wat kan de huidtherapeut voor u betekenen?

De huidtherapeut behandelt de venous lake met een vaatlaser. Gemiddeld volstaan 2 behandelingen. Zie voor meer informatie Vaatlaser.

Vergoedingen

De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling niet. De Friese Zorgverzekeraar vergoedt deze behandeling wel vanuit de aanvullende verzekering.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021