0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Ouderdomswratten

Verwijderen van goedaardige huidafwijkingen 

Verruca seborrhoica, ook wel ouderdomswratten genoemd, zijn de meest voorkomende goedaardige huidafwijkingen wat vaak als cosmetisch storend wordt ervaren. Ouderdomswratten ontstaan meestal op volwassen leeftijd, zowel bij vrouwen als bij mannen en kunnen verschillende vormen en kleuren hebben. Ouderdomswratten zijn goedaardige, op de huid liggende geel/bruine wratten en hebben een ruw oppervlak. Na verloop van tijd worden ze vaak groter en donkerder van kleur. De gemiddelde grootte kan variëren van 0.5 tot 1 cm,  maar kan ook enkele centimeters groeien. Voorkeurlokalisaties zijn de romp en het gelaat (met name rond de slapen).  

 

Huidtherapeuten herkennen ouderdomswratten en zijn bekwaam om het onderscheid te kunnen maken van kwaadaardige huidtumoren. De behandeling kan plaatsvinden door middel van curettage, elektrocoagulatie met de Zapper. Afhankelijk van de grootte en de aard van de afwijking(en) kiest de huidtherapeut de beste behandelmethode.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van verruca seborrhoica? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021