0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Ouderdomsvlekken

Een ouderdomsvlek (lentigo seniles) is een veel voorkomende gepigmenteerde huidafwijking. Deze goedaardige vlekken ontstaan met name op huiddelen die regelmatig aan het zonlicht zijn blootgesteld zoals het gelaat, decolleté en handen. De grootte van de vlek varieert van enkele millimeters tot enkele centimeters. Het aantal vlekken kan in de loop van de tijd toenemen.

Vooral mensen met een lichte huidskleur die in het verleden veel aan zonlicht zijn blootgesteld hebben een verhoogd risico op het krijgen van deze pigmentvlekken.

Ouderdomsvlekken zijn altijd goedaardig, behandeling is daarom niet persé noodzakelijk. Behandeling vindt daarom plaats om cosmetische of psycho-sociale reden.

Wat kan de huidtherapeut voor u betekenen?

Bij MediDerma worden ouderdomsvlekken behandeld met behulp van een pigmentlaser. Deze behandeltechniek is effectief en veilig. Kijk voor meer informatie bij pigmentlaser.

Vergoedingen

Behandeling van ouderdomsvlekken worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021