0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Ouder wordende huid

U kunt niet teruggaan in de tijd. Uw huid wel.

Ondanks een goede huidverzorging is het onvermijdelijk dat de huid in de loop van de jaren zichtbaar veroudert. Veelal wordt de huid oppervlakkig met antirimpelcrèmes verzorgd waarbij het gewenste resultaat niet of onvoldoende bereikt wordt. Bij MediDerma bieden dermatologen natuurlijke huidverjongingsbehandelingen aan waarbij de huid van binnenuit zichtbaar wordt verbeterd.

Dr. Kemperman  Dr. Brandsen

De vakkundige dermatologen dhr. P.M.J.H. Kemperman en mw. R. Brandsen zijn gespecialiseerd in het toepassen van injectables en zijn voor deze behandeling  bij MediDerma op de hoofdvestiging werkzaam.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult bespreekt de dermatoloog op basis van uw specifieke wensen de behandelmogelijkheden. Het consult vindt plaats op afspraak.

Voor een natuurlijk ogend resultaat vindt behandeling plaats met tijdelijke fillers (rimpel opvullen of meer volume van bijvoorbeeld de lippen) of Botuline toxine type A (plaatselijke vermindering van de spieractiviteit, vooral geschikt voor het vervagen van fronsrimpels en kraaienpootjes). De dermatologen behandelen met de merknamen Azzalure®(Botuline toxine type A) en Restylane®(tijdelijke filler).

Bent u geïnteresseerd in de behandelmogelijkheden? Bezoek voor meer informatie de volgende pagina’s over Restylane® en Azzalure®

Kosten

Bekijk voor meer informatie over de kosten van de verschillende behandelingsmogelijkheden de Prijslijst.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021
dermaquest en tebiskin serums
Alles over serums
17 december 2020