0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Nekbult

Heeft u last van een nekbult? Dan kan een speciale massage een positief effect hebben! 

 

Wat is een nekbult?

Een nekbult, in de volksmond ook wel een bisonnek genoemd, is een verdikking of een bobbel bestaande uit vetweefsel, dat achter in de nek en tussen de schouders voor komt. Deze verdikking geeft een strak en onaangenaam gevoel en kan cosmetisch storend worden gevonden.

Oorzaak

De oorzaak van de vetbult kan te maken hebben met medicijngebruik, overgewicht of een ziekte waarbij de hormoonbalans verstoord is. Indien de oorzaak niet bekend is, wordt geadviseerd de huisarts deze klacht te laten beoordelen. Afhankelijk van de oorzaak kan zo nodig een medische behandeling of lifestyle-advies, zoals oefeningen of afvallen, worden gegeven. 

De Endermologie-massage van het bovenste gedeelte van de rug en de aangedane nekzone, mag ook bij een eventueel onderliggend ziektebeeld plaatsvinden. Deze prettige behandeling maakt het weefsel soepeler en werkt ontspannend.  Een fijne behandeling na een drukke intensieve tijd of op de vrijdagmiddag om meer ontspannen het weekend te beginnen!

Wat maakt de Endermologie-massage zo uniek? In vergelijking met een klassieke massage waarbij met de handen een huidrol wordt opgepakt en gekneed, is Endermologie vele malen intensiever. U bereikt met een Endermologie-behandeling veel meer effect. Het apparaat kent vele instelmogelijkheden, zoals een pulserende of een continue zuigkracht.  De huidrollers volgen de contouren van de huid en de intensiteit wordt automatisch aan de huiddikte aangepast. De behandeling begint oppervlakkig waarbij het weefsel wordt voorbereid op de meer intensieve grepen. De behandeling is geheel pijnvrij maar voelt wel intensief aan.

De bloedcirculatie in de behandelzone verbetert direct en de huid voelt minder gespannen.  De vetafbraak wordt plaatselijk gestimuleerd. Na een aantal behandelingen verbeteren de contouren, waardoor de cosmetische bezwaren verminderen. 

De behandeling wordt als ontspannend ervaren en vindt 2 keer per week plaats. Na ongeveer 6 behandelingen wordt de massage afgebouwd naar 1 keer per maand. 

Zijn er alternatieven?

Bij ernstige klachten  kan een chirurgische behandeling worden overwogen. In dit geval is de Endermologie-massage een goede voorbereiding van het weefsel op een eventuele ingreep. 

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021