0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Lymfoedeem

Vochtophoping

U bent of komt in behandeling bij de huidtherapeut omdat u last heeft van “lymfoedeem ” (of vochtophoping) of “lipoedeem”.

Bij lymfoedeem ervaart u een zwaar of vermoeid gevoel in de arm of het been, een strak en gespannen gevoel rondom de pols, vingers, enkels, elleboog of knieën kan het gevolg zijn van vochtophoping. Vaak gaat dit gepaard met pijn. Behandeling is noodzakelijk om een verdere toename van het oedeem te voorkomen. Hoe deze behandeling plaatsvindt en waarom, zal de huidtherapeut u steeds vertellen.

Wat kan de huidtherapeut voor u betekenen?

De huidtherapeuten van MediDerma kunnen u verschillende behandelmogelijkheden bieden voor de behandeling van verschillende vormen van oedeem. Tijdens een eerste consult worden uw klachten onderzocht en aan de hand daarvan een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Wordt de behandeling vergoed?

Om een beroep te kunnen doen op een huidtherapeut is een verwijzing voor manuele lymfdrainage van een arts of specialist nodig. De zorgverzekeraar vergoedt de eerste 21 behandelingen  veelal uit de aanvullende verzekering. De resterende behandelingen worden vanuit de basisverzekering vergoed. MediDerma kan desgewenst rechtstreeks bij de meeste zorgverzekeraars declareren. In uw polisvoorwaarden kunt u de bijzonderheden ten aanzien van de vergoeding nalezen.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021