0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Lymfoedeem

Vochtophoping

Je bent of komt in behandeling bij de huidtherapeut omdat je last hebt van “lymfoedeem ” (of vochtophoping) of “lipoedeem”.

Bij lymfoedeem ervaar je een zwaar of vermoeid gevoel in de arm of het been, een strak en gespannen gevoel rondom de pols, vingers, enkels, elleboog of knieën kan het gevolg zijn van vochtophoping. Vaak gaat dit gepaard met pijn. Behandeling is noodzakelijk om een verdere toename van het oedeem te voorkomen. Hoe deze behandeling plaatsvindt en waarom, zal de huidtherapeut je steeds vertellen.

Wat kan de huidtherapeut voor jou betekenen?

De huidtherapeuten van MediDerma kunnen jou verschillende behandelmogelijkheden bieden voor de behandeling van verschillende vormen van oedeem. Tijdens een eerste consult worden jouw klachten onderzocht en aan de hand daarvan een persoonlijk behandelplan gemaakt.

Wordt de behandeling vergoed?

Om een beroep te kunnen doen op een huidtherapeut is een verwijzing voor manuele lymfdrainage van een arts of specialist nodig. De zorgverzekeraar vergoedt de eerste 21 behandelingen  veelal uit de aanvullende verzekering. De resterende behandelingen worden vanuit de basisverzekering vergoed. MediDerma kan desgewenst rechtstreeks bij de meeste zorgverzekeraars declareren. In jouw polisvoorwaarden kun je de bijzonderheden ten aanzien van de vergoeding nalezen.

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.