0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Cellulite

Zou je graag minder putjes en mooiere contouren willen hebben?

Cellulite, beter bekend als de sinaasappelhuid (soms ook wel cellulitis genoemd), komt voornamelijk voor bij vrouwen. Vrouwen hebben meer vet in de huid en de bindweefselschotjes liggen anders dan bij mannen. Ongeveer 80 tot 90% van de vrouwen krijgen na de puberteit last van een onregelmatige bobbelige huid op de dijen benen en billen.

Oorzaken

De oorzaak van cellulite ligt in de huid. Door de ophoping van vet wordt het bindweefsel onder de huid verstoord, wat lijkt op een sinaasappelhuid. Deze vetophoping ontstaat door een samenspel tussen de hormonen oestrogeen en testosteron. Bij mannen komt het voor als het testosteron-niveau zeer laag is. Anticonceptie wat oestrogeen bevat kan cellulite verergeren. Medicijnen, inactiviteit en een leveraandoening kunnen invloed hebben op het ontstaan van cellulite.

cellulitis behandeling

Wat kun je zelf doen?

Voor vermindering van cellulite is het belangrijk om je eigen leefstijl onder de loep te nemen. Beweging, stress en het eten van bewerkt voedsel (met toegevoegd suiker, zout en vet) zijn hierbij het meest belangrijk.

Behandeling

Er zijn 3 essentiële elementen voor het behouden of verkrijgen van een gladde huid;

  • Microcirculatie
  • Masseren vetcellen
  • Vetverbranding

Als je je realiseert dat de verminderde conditie van de bindweefselstrengetjes en een verminderde microcirculatie cellulite verergert, dan betekent het dat de behandeling vooral gericht moet zijn op versoepelen van deze strengetjes door middel van een specifieke bindweefselmassage en het verbeteren van de doorbloeding. Vooral massage met de nieuwste CELLU M6 Alliance van LPG-system® is hiervoor uitermate effectief. Terwijl de bindweefselstrengetjes worden gemasseerd, wordt tegelijkertijd de microcirculatie in het weefsel gestimuleerd én worden de vetcellen gemasseerd waardoor de vetverbranding een boost krijgt en de vetcellen in omvang afnemen.

Daarom MediDerma

  • Beste huidpraktijk volgens Zorgkaart Nederland (9,6)
  • 4 vestigingen in Noord-Holland
  • Nauwe samenwerking met dermatologen
  • Wij werken met de beste apparatuur
  • Behandeling gegarandeerd door KP geregistreerde huidtherapeut

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.