0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Bloedvlekjes

Wat zijn bloedvlekjes?

Bloedvlekjes zijn ronde rode vlekken van ongeveer een paar millimeter doorsnede. Ze geven geen klachten en zijn onschuldig. Ze komen voornamelijk voor op de romp. Het aantal varieert van 1 tot tientallen.

Naevus seniles, bloedvlekje

Wat kan de huidtherapeut voor jou betekenen?

Bloedvlekken kunnen zeer eenvoudig met de vaatlaser worden behandeld. De behandeling is zeer succesvol en is vrijwel niet belastend. De huid blijft intact, na ongeveer 10 dagen is het resultaat zichtbaar. De huid geneest zonder littekens of andere oneffenheden.

Hoe werkt de vaatlaser?

De huidtherapeuten van MediDerma werken met de KTP-vaatlaser van MedArt. Deze laser heeft een golflengte van 532 nanometer. Het licht van deze golflengte wordt door de bloedvlekken opgenomen waardoor ze verschrompelen en grijs verkleuren. Het eindresultaat is enkele dagen na de behandeling te zien. De behandelaar gebruikt een speciale bril met polariserend licht waardoor de bloedvlekken extra goed zichtbaar worden. Hierdoor kan de behandelaar nog nauwkeuriger behandelen. Met behulp van de nieuwste KTP-laser kunnen snel en effectief goede resultaten verkregen worden waarbij de huid vrijwel geheel kan worden ontzien

 

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

De behandeling wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.