0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Gratis Consult / Huidanalyse

Een gratis consult, geheel vrijblijvend*

Stap 1. maak een afspraak voor een consult op deze pagina. Kun je geen geschikte datum vinden of heb je eerst een vraag? Stel je vraag dan via ons contactformulier

Stap 2. het consult vindt plaats op onze vestiging in Amsterdam-Noord of Purmerend. Afhankelijk van het soort wens maken we een nulmeting met de OBSERV huidscanner. Tijdens het consult krijg je van ons een advies, passend bij jouw wens en budget

Stap 3. Voelt het goed, dan kun je een behandelafspraak inplannen direct na het consult. Dit mag ook op een later moment. Je kunt ons dan bellen naar het algemene nummer: 0299-436734. 

Let op! Het plannen van een behandelafspraak of een consult voor miradry, steunkousen of met de dermatoloog(injectables) kan NIET online. Bel ons dan voor een afspraak of vul het contactformulier in bij overige vragen.

*Het consult Oedeemtherapie is kosteloos of wordt zo mogelijk gedeclareerd bij de zorgverzekering. Het consult bindweefselmassage kost €35,00.

Je ontvangt na het invullen van jouw persoonlijke gegevens direct via de mail een afspraakbevestiging. Check eventueel jouw spambox!

Komen de beschikbare dagen of tijden je niet uit? Neem telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in. Niet alle agenda-opties staan online.

Wil je geen consult maar wel een behandeling inplannen?

Ben je al klant bij ons en wil je een behandelafspraak maken? Deze afspraken kunnen NIET online worden gemaakt. Hiervoor kun je ons bellen of mailen.

Telefoonnummer:
Purmerend ▫ Volendam ▫ Zaandam: 0299 – 436 734
Amsterdam-Noord ▫ 020 – 23 76 340

E-mailadres:
info@mediderma.nl

Hier zijn wij trots op

Wij zijn genomineerd!

Mediderma is aangesloten bij de NVH

Dit zijn wij

Maak kennis met ons team

Al meer dan 23 jaar helpen we dagelijks tientallen mensen met hun huidprobleem. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot 4 vestigingen en hebben we 24 mensen in dienst, waarvan 14 geschoolde huidtherapeuten. We werken op de praktijk samen met dermatologen, een huisarts en diverse andere disciplines.

Ons motto? Alleen het allerbeste is goed genoeg voor onze cliënten! 

Zij staan voor je klaar

Annette

Annette de Bruijn

Praktijkhouder

renate

Renate van Waalwijk

Praktijkhouder

dewi

Dewi van Rinsum

Huid-en oedeemtherapeut

kemperman

Dhr. P.M.J.H. Kemperman 

Dermatoloog

Daarom MediDerma

 • Beste huidpraktijk volgens Zorgkaart Nederland (9,6)
 • 4 vestigingen in Noord-Holland
 • Nauwe samenwerking met dermatologen
 • Wij werken met de beste apparatuur
 • Behandeling gegarandeerd door KP geregistreerde huidtherapeut

Wat onze klanten vinden

 • Heel tevreden over de vriendelijke en professionele laserbehandeling door huidtherapeute Anke waarbij de rode bloedvaatjes rond mijn neus en op mijn kin als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!

  Marjon van Sambeek
 • Na 6 peelings en het gebruik van de producten van Mediderma is mijn pigment veel minder en heb ik weer een frisse, zuivere huid! Bedankt Dieuwertje!

  Ik kwam bij Mediderma terecht ongeveer 2 jaar na de geboorte van mijn zoontje. Ik had veel pigment in mijn gezicht overgehouden aan mijn zwangerschap en dit stoorde me. Na het eerste consult voelde het al fijn dat er echt goed naar de behoefte van mijn huid gekeken werd en daar werden het behandelplan en de producten op aangepast. Eerder kocht ik dure producten maar wist ik eigenlijk nooit of dit werkelijk geschikt was voor mijn huid.

  Nikki van Son
 • Ik maak gebruik van de Thunder MT laser, de allernieuwste laser die op dit moment het meest effectief en vrijwel pijnloos werkt. Ik heb tot nu toe 4 behandelingen gehad en ik zie duidelijk verschil!

  Britt Harrems
 • Dankzij MediDerma heb ik tijdens mijn boekingen kurkdroge oksels! De miraDry-behandeling is een echte aanrader! Ook de laserontharing was erg effectief en bovendien pijnvrij! Fijne en professionele huidtherapeuten.

  Nafthalie Ramona
  DJ
 • Na één IPL behandeling was er al een goede verbetering van mijn huid. De rode vlekjes zijn al veel minder en mijn huid is veel egaler.

  Désirée van Doorn
 • Na mijn eerste behandeling voelde ik meteen verbetering. Mijn arm was duidelijk minder gespannen en beter te gebruiken!

  cisca capel
  Cisca Capel