0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Fasciatherapie

Fasciatherapie wordt toegepast bij sommige bewegingsbeperkingen. Fascie (verbindend bindweefsel) is een netwerk van bindweefsel in het lichaam dat alle structuren met elkaar verbindt. Het beschermt en ondersteunt de lichaamsdelen en zorgt voor soepele bewegingen. Fascie bestaat uit verschillende lagen welke te vinden zijn tussen de huid, het onderhuids vetweefsel, de spieren en organen.

Als gevolg van een operatie en/of bestraling kunnen, door beschadigingen van de fascia, littekens, verklevingen, onderhuids vocht en/of verhardingen, pijn, bewegingsbeperking ontstaan, bijvoorbeeld na borstkanker. Door middel van fasciatherapie worden deze klachten behandeld. 

Met de fasciabehandeling creëer je, door middel van oprekken, verschuiven en masseren, ruimte tussen de verbindingen in het lichaam waar de klachten zijn. Hierdoor ontstaat meer ruimte, circulatie en doorbloeding van het weefsel waardoor de klachten verdwijnen of verminderen.

De fasciabehandeling is een aanvulling en zeker een meerwaarde in het huidige aanbod van MediDerma op het gebied van de integrale oedeemtherapie.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.