0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Corona

Informatie m.b.t. Corona

14-12-2020

De toespraak van premier Rutte met verdergaande corona-maatregelen zijn niet van toepassing voor MediDerma. Huidtherapie valt onder de medische contactberoepen. Dit betekent dat de huidtherapeuten van MediDerma u van dienst mogen blijven. De onderstaande maatregelen blijven hierbij van kracht.

2-10-2020

Onze praktijken hanteren volledig de coronarichtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, zodat u in een veilige omgeving behandeld wordt.

Als u behoort tot de risicogroep

Indien u tot de kwetsbare risicogroep behoort, kunt u in samenspraak met uw behandelaar bepalen of u de behandeling wilt laten plaatsvinden. Heeft u twijfels? Als wij telefonisch contact hebben, kunnen we het bespreken.

Een veilige omgeving

Om de meest veilige zorg te kunnen bieden, werken we volgens de richtlijnen van het RIVM, VWS en de NVCG. Deze richtlijnen zijn opgesteld door infectiepreventiedeskundigen. De richtlijnen houden enerzijds in dat wij vragen over uw gezondheid stellen om klachten die verband kunnen houden met corona uit te sluiten (triage). Anderzijds nemen we in de kliniek extra infectiepreventie maatregelen.

Mondkapje

Bij MediDerma draagt uw behandelaar een mondkapje. Bij de balie hangen spatschermen. Medewerkers die zich in het gebouw verplaatsen dragen mondkapjes. Wij verzoeken u vriendelijk binnen onze vestigingen ook mondkapjes te dragen. Bij een gezichtsbehandeling doet u uw mondkapje af nadat u heeft plaatsgenomen in de behandelstoel. Tijdens een gezichtsbehandeling wordt zo min mogelijk met elkaar gesproken.

Wij willen u vragen om onderstaande maatregelen goed door te lezen en in acht te nemen:

 • Indien u last heeft van hoesten, niezen, benauwdheid, verkoudheid, keelpijn of koorts of een
  gezinslid/huisgenoot van u zich in thuisisolatie bevindt kunt u niet behandeld worden. Indien u de afgelopen 7 dagen in een code-oranje/rood gebied bent geweest mag u onze praktijk niet betreden.
  Bij annulering van de afspraak, brengen wij tijdens de coronacrisis de gereserveerde tijd eenmalig niet in rekening.
 • Bij binnenkomst vragen wij nogmaals naar bovengenoemde gezondheidsklachten.
 • We verzoeken u alleen naar de kliniek te komen. Eventuele begeleiders kunnen buiten (in de auto) wachten. Voor minderjarigen en hulpbehoevende cliënten maken wij uiteraard een uitzondering.
 • Kom niet te vroeg op de afspraak. Bent u toch aan de vroege kant? Dan verzoeken wij u in de auto te wachten of met gepaste afstand van eventuele andere cliënten buiten voor de deur te wachten.
 • U bent verplicht bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Hiervoor zijn bij de entree contactloze desinfectiepompjes  geïnstalleerd.
 • De inrichting van onze wachtkamers is zo aangepast dat overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Volg hierbij onze instructies op.
 • Na ieder bezoek worden alle contactoppervlakken gedesinfecteerd.
 • De behandelaar opent en sluit voor u de deur van de behandelkamer, zodat u het handvat niet hoeft aan te raken.
 • Het team werkt volgens de hygiënemaatregelen van het RIVM en hanteert bovendien extra schoonmaakprotocollen.
 • Koffieautomaten, watertappunten en theevoorzieningen zijn tijdelijk niet beschikbaar. Wij hopen op uw begrip in deze.
 • Het is de bedoeling dat het gastentoilet zo min mogelijk wordt gebruikt.

Heeft u nog vragen? We staan u graag te woord. Hier vindt u onze contactgegevens.