0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Cellulitis op je billen, dit kun je eraan doen

Dit kun je zelf doen om cellulitis op je billen te verminderen 

  • Lichaamsbeweging: Regelmatige lichaamsbeweging, zoals kracht- en cardio-oefeningen, versterken de spieren op je billen en verbeteren de doorbloeding. Een verbeterde diepe doorbloeding stimuleert de detoxwerking en bovendien zal de huid bij goed ontwikkelde bilspieren strakker staan waardoor de cellulitis minder zichtbaar wordt. 
  • Een open deur: overgewicht verergert de cellulitis, omgekeerd zal je merken dat cellulitis afneemt als je afvalt.  
  • Gezonde voeding: Een uitgebalanceerd dieet met veel groenten, fruit en vezels kan helpen om vetophoping te verminderen. Wil je hier meer van weten, lees dan de blog: Voeding die die je beter wel en niet kunt eten voor vermindering van cellulitis

Wil je graag een optimaal resultaat? Kies dan voor Endermotherapie met het LPG-apparaat met de Alliance (bindweefselmassage)

Naast de inspanningen die je zelf kunt leveren, bieden we bij MediDerma een effectieve behandeling met het nieuwste LPG-apparaat, Alliance genaamd, waarmee wij een intense en effectieve bindweefselmassage aanbieden waarin je echt het verschil gaat zien.

cellulitis behandeling

Zo werkt de behandeling:

De behandelkop Alliance maakt gebruik van geautomatiseerde rollende koppen die zachte, én diepe massagebewegingen op de huid uitvoeren. Deze massage verbetert de bloedcirculatie en lymfedrainage, wat essentieel is bij de behandeling van cellulitis.

De Alliance versoepelt het vetweefsel, de vetten kunnen gemakkelijker de vetcellen verlaten waardoor het vetweefsel afneemt. Dit vermindert de spanning op de bindweefselschotjes. De conditie van de verstrakte bindweefselschotjes verbetert waardoor deze de huid minder naar binnen trekken waardoor de putjes minder diep worden. 

Wil je hier meer van weten?

Ik durf te zeggen dat behandeling met het LPG-apparaat de meest effectieve en duurzame methode is voor het verminderen van cellulitis op de billen. Er zijn minimaal 12 tot 20 behandelingen nodig in kuurverband en onderhoudsbehandelingen zijn nodig. Je kunt bij ons vrijblijvend een consult inplannen, dan beoordelen we jouw huid, type en mate cellulitis en bespreekt de huidtherapeut of het type cellulite goed te behandelen is. Vervolgens kun je besluiten of je het de investering waard vindt. Een gratis consult plan je in via deze link. 

Voor verdere vragen staan we graag voor je klaar. Je kunt ons bellen op ons algemene telefoonnummer (0299-436734) of e-mailen naar receptie@mediderma.nl. Ik hoop je snel te zien op het consult!