0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

C25

C25

‘Een mooie dagcrème met hoge concentratie antioxidanten’

 

Wat is de werking van C25 Cream?

De C25 Cream heeft een hoge concentratie aan antioxidanten wat perfect werkt voor een ongelijke teint, doffe huid, fijne lijntjes en schade aan de huid door vrije radicalen. Vrije radicalen zorgen voor vroegtijdige huidveroudering, de C25 Cream neutraliseert deze en herstelt de huid. De huid krijgt een boost door alle belangrijke vitamines die aan deze crème zijn toegevoegd.  

Dermcaceutic C25 cream 30ml

Wanneer kies je voor de C25 Cream?

De C25 Cream is voor iedereen die zijn huid een vitamine boost wilt geven, pigmentvlekken wilt bestrijden en wilt werken tegen huidveroudering. De crème kan vrijwel bij ieder huidtype ingezet worden (wees voorzichtig bij een gevoelige huid). 

 

Waarom werkt de C25 Cream?

In de C25 Cream zit 25% vitamine C-complex wat de tekenen van huidveroudering vermindert. Vitamine C is werkzaam vanaf 4%, wat betekent dat deze crème een hoge concentratie heeft. De Vitamine A in de C25 Cream verbetert de structuur van de huid en bestrijdt fijne lijntjes en rimpels. De vitamine B5 vermindert vochtverlies en zorgt ervoor dat de huid soepel en elastisch blijft. Vitamine E en C zijn een gouden combinatie en mocht daarom niet ontbreken in deze crème. De polyfenolen zijn van nature aanwezig in planten en fruit en bestrijden de werking van vrije radicalen en beschermen het collageen.

 

Hoe gebruik je de C25 Cream?

Gebruik de C25 Cream op een schone huid in de ochtend. Wanneer de huid meer behoefte heeft aan hydratatie kan er een hydraterende crème overheen gedaan worden. Reinig de huid met een cleanser en breng vervolgens de C25 Cream aan.