0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Bindweefselmassage is hot!

Bindweefselmassage is razend populair. En dat is niet voor niets. Ik zal je vertellen hoe dat komt en wat de voordelen zijn van een bindweefselmassage. Lees je mee?

Foto teska miradry blogs miradry campagnes

 • Door huidtherapeut Teska

Wat is bindweefselmassage?

Je huid is een verbazingwekkend orgaan dat ons beschermt tegen de buitenwereld. Soms heeft het echter wat extra aandacht nodig. Bindweefselmassage is dé behandeling die je huid een boost geeft. Deze massage richt zich op het bindweefsel, dat zich diep onder de opperhuid bevindt. Het bindweefsel speelt een cruciale rol bij het behouden van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Waarom is bindweefselmassage gezond?

Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en activeert de natuurlijke processen in je huid. Maar waarom is dat gezond? Hier zijn een paar goede redenen:

 • Verbeterde doorbloeding: Een betere doorbloeding zorgt voor een optimale toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huid.
 • Stimulatie van collageen: Bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen. Collageen bevordert de stevigheid van je huid.
 • Aanpak van huidproblemen: Deze massage helpt bij het verminderen van diverse huidproblemen, zoals cellulitis en rimpels.
 • Ontspanning van de huid: Het helpt de spanning in de huid te verminderen, waardoor je een ontspannen en frisse uitstraling krijgt.

Het is de ideale behandeling bij:

 • Cellulite (sinaasappelhuid)
 • Plaatselijke vetophopingen (zoals de love-handles of zadeltassen)
 • Huidverslapping (gezicht en lichaam)
 • Rimpels
 • Zwaar gevoel in de benen

Maar ook zeker fijn bij:

 • Detoxen en versoepelen van het weefsel 
 • Verbeteren van de doorbloeding
 • Ontspanningsmassage

Het verschil tussen bindweefselmassage met de hand versus een Endermologie-apparaat

Wij voeren de bindweefselmassage mechanisch uit omdat dit interessante voordelen heeft. Mechanische bindweefselmassage, zoals met het Cellu M6 Alliance LPG-apparaat, maakt gebruik van geavanceerde technologie om dieper in het bindweefsel te werken. Hierdoor is een behandeling vaak intensiever en gerichter, wat resulteert in effectievere stimulatie van de huidprocessen. Door de speciale techniek, is de behandeling pijnloos en zelfs ontspannend! 

Last van zware benen?

Waarom bindweefselmassage met de CELLU M6 Alliance (LPG) het meest effectief is

 1. Diepgaande en gecontroleerde massage: De CELLU M6 Alliance maakt gebruik van een geautomatiseerde rollende kop die diepe, gecontroleerde massagetechnieken op de huid toepast. Hoewel de voorganger dit ook kon, maakt de Alliance nu gelijktijdig meerdere effecten mogelijk in alle weefsellagen. Bij cellulitebehandeling masseert het apparaat het bindweefsel, verbetert de bloedcirculatie aanzienlijk en stimuleert het de vetcellen, waardoor ze vetzuren afscheiden – dit alles gelijktijdig. 
 2. Pijnloos: In tegenstelling tot een traditionele bindweefselmassage is de behandeling met de Alliance volledig pijnloos. De rollers passen zich aan het weefsel aan, en er is een speciaal programma voor pijnvermindering. 
 3. Geen blauwe plekken na de behandeling: In tegenstelling tot bepaalde vormen van bindweefselmassage, zoals cupping, leidt deze Endermologie-behandeling niet tot blauwe plekken, ondanks de intensiteit ervan. Dit komt door de gecontroleerde opbouwtechniek van de Alliance.

Wil je ook eens het voordeel ervaren?

Wil je zelf ervaren wat bindweefselmassage met de CELLU M6 Alliance voor jouw huid kan betekenen? Bij MediDerma kun je terecht voor een gratis consult om jouw huidwens te bespreken. Wil je direct een gratis consult inplannen? Dat kan via deze link.

Meer weten over de behandeling? Bekijk dan onze behandelpagina Bindweefselmassage. Voor vragen kun je altijd bellen naar ons algemene telefoonnummer (0299-436734) of mailen naar receptie@mediderma.nl.

Ook als je geen huidaandoening hebt of je stoort aan cellulite of rimpeltjes, is het een hele fijne behandeling voor je algehele gezondheid.