0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Peeling

Een peeling stimuleert het huidvernieuwingsproces. De huidcellen komen los door de inwerking van de peeling, waardoor er afschilfering van de huid kan plaatsvinden. Hierdoor heeft een peeling de volgende positieve effecten op de huid; verbeterde hydratatie, stimuleren van de natuurlijke afweer van de huid en afname van acne. Daarnaast hebben de peelingzuren en enzymen een positief effect op de aanmaak van collageen (tegen rimpels) en vermindert de overmatige aanmaak van pigment (licht blekend effect).

Wanneer wordt een peeling toegepast?

  • (rest) Acne
  • Acne (littekens)
  • Overmatige pigmentatie
  • Rejuvenation (fijne lijntjes en beginnende rimpeltjes). Voor een optimaal behandelresultaat zal een peeling meerdere keren herhaald moeten worden. Daarnaast is het van belang dat er gebruik wordt gemaakt van de door ons geadviseerde verzorgingsproducten.

Welke peelings worden bij MediDerma toegepast?

MediDerma werkt met de professionele producten van DermaQuest, een gerenommeerd merk welke ook producten voor thuisgebruik heeft ontwikkeld. DermaQuest staat bekend om zijn producten en peels met pure werkstoffen zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast biedt DermaQuest een grote verscheidenheid aan verschillende peels, waardoor meerdere huidproblemen behandeld kunnen worden.

  • Glycolzuur werkt ontstekingsremmend, hydraterend en stimuleerd de collageen-aanmaak;
  • Melkzuur gaat de vorming van bacteriën tegen, werkt hydraterend en licht blekend;
  • Salicylzuur werkt ontstekingsremmend, gaat de vorming van bacteriën tegen en lost talg op;
  • TCA (tri chloor azijnzuur) stimuleert de collageen productie.

Een combinatie van verschillende zuren is in veel gevallen wenselijk.

De intensiteit en de prijzen van de behandeling verschillen enorm. Welke behandeling past het beste bij u en uw probleem of uw vraag? Daarvoor kunt u bij MediDerma een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Wij bekijken uw huid en bespreken uw vragen. Aan de hand van alle informatie bespreken wij de mogelijkheden met de daarbij behorende tarieven. Samen met u, komen wij zo tot een passend advies en persoonlijk behandelplan.

De huidtherapeuten van MediDerma zijn in staat, om samen met u, het beste behandelplan op maat voor u samen te stellen. Doordat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Peeling

Dermaquest peeling De levels zijn gebaseerd op de intensiteit van de behandeling: Richtprijs per behandeling

Peeling Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Level 1: €50,-
Level 2: €70,-
Level 3: €80,-
Level 4: incl. retinol €105,-
Level 5: incl. retinol €125,-
Level 6: incl. retinol €135,-
Level 7: incl. retinol €155,-