Ontharingslaser

Na de Soprano-ICE nu ook de allernieuwste laser Thunder MT!

De huidtherapeuten van MediDerma hebben jarenlange ervaring met behandeling van cliënten met ongewenste haargroei. Zij maken hierbij gebruik van de effectieve en veilige diode-ontharingslaser.De Thunder XT

Het vooruitstrevende team van MediDerma is in januari 2014 als eerste huidtherapie praktijk gestart met de Soprano-ICE laser. Hiermee werd een nieuwe weg ingeslagen naar effectief en toch vrijwel pijnloos permanent ontharen.

De ontwikkelingen op lasergebied staan niet stil. De aanschaf van het lasersysteem Thunder MT is dan ook een logische keuze! Dit ontharingssysteem biedt nog meer voordelen. Nog sneller en nauwkeuriger! De instellingen kunnen nog beter worden afgestemd op de huidskleur, haardikte en diepte van het haarzakje. MediDerma is de allereerste praktijk in de Benelux die in augustus 2018 tot aanschaf van de Thunder MT is overgegaan. Deze behandeling wordt alleen in Purmerend aangeboden. De Soprano-ICE behandeling wordt op alle behandellocaties aangeboden.

Wat zijn de voordelen van laserontharing bij MediDerma?

  • Door een unieke techniek worden de haarzakjes geleidelijk verwarmd, hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnvrij. Met de Thunder wordt in tegenstelling met de Soprano-ICE volledig automatisch met behulp van een scanner de warmte ingesluist. Het voordeel is dat de hoeveelheid warmte preciezer wordt toegepast.
  • Korte behandelingstijd, behandeloppervlaktes zoals benen en de rug worden binnen 45 minuten behandeld. De Thunder is nog sneller dan de Soprano-ICE. De rug wordt in de ‘pijnvrij’ modus in ongeveer 15 minuten behandeld.
  • Ook in de zomermaanden kan veilig worden behandeld.
  • Effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huid.
  • Hoge dekkingsratio, garandeert dat elke follikel wordt behandeld.

Bij MediDerma vindt behandeling uitsluitend plaats door ervaren gediplomeerde huidtherapeuten. Hirsutisme in het gelaat wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering vergoed door de zorgverzekering.

Heeft u interesse in de innovatieve behandeling met de Soprano laser of Thunder? De huidtherapeuten van MediDerma informeren u graag over de behandelmogelijkheden tijdens een gratis en geheel vrijblijvend consult. 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.