0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Omnilux

De Omnilux LED therapie

Omnilux acne therapie
MediDerma heeft de beschikking over Omnilux Blue, Revive & Plus

De Omnilux maakt gebruik van een gepattenteerd LED (Light Emitting Diodes) systeem. De positieve werking van dit licht is in meer dan 40 studies aangetoond en heeft 7 FDA clearances. De behandeling wordt wereldwijd door 3300 artsen toegepast.

De Omnilux heeft 3 verschillende lichtsystemen, de Blue, Revive (rood licht) en de Plus (infrarood). Veel praktijken passen alleen de Blue óf de Revive toe. De combinatie van 2 verschillende kleuren licht geeft echter betere behandelresultaten. MediDerma heeft als  één van de weinige praktijken in Nederland de beschikking over zowel de Blue, Revive als de Plus. MediDerma biedt een behandelkuur van 2 kleuren licht aan onder de naam DuoLight.

De Omnilux mag niet worden verward met een laserbehandeling, er komt geen warmte vrij in de huid. De behandeling kan veilig worden toegepast mits men niet overgevoelig is voor licht (door ziekte of bepaald medicijngebruik). De behandeling wordt niet toegepast bij epileptie, zwangerschap of als borstvoeding wordt gegeven.

Voordelen Omnilux

  • geschikt voor alle huidtypes, ook geschikt voor de zongebruinde huid
  • geen nadelige huideffecten, geen hersteltijd
  • normale biologische processen worden gestimuleerd
  • wetenschappelijk bewezen effectief

Welk effect heeft Omnilux

  • remt de acne-bacterie
  • verbetert de natuurlijke biologische processen op celniveau
  • vermindert ontstekingsreacties
  • stimuleert het helingsproces
  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

De toepassingsmogelijkheden

Acne

DuoLight is bij alle vormen van acne toepasbaar. Zie voor meer informatie acnetherapie

Rejuvenation

Omnilux rejuvenation
Voor en na behandeling met Revive en Plus
(bron: dokter Bruce Russell)

De behandeling met de Revive en Plus geeft een verbetering van de huidstructuur. Rimpels rond de ogen verzachten. Het geeft minimaal een subtiele huidverbetering, zie foto. Uit onderzoek blijkt dat 59% het resultaat met uitstekend beoordeelt. In combinatie met een chemische peeling en/of injectables kunnen fraaie resultaten worden verkregen.

Wondgenezing chirurgische wonden

De Omnilux DuoLight (Revive & Plus) kan uitstekend worden ingezet bij een ooglidcorrectie, huidtransplantatie, littekencorrrectie en een  borstcorrectie.

Versnelde genezing van de huid na intensieve huidbehandeling (zoals microdermabrasie of fractional laser)

De Omnilux DuoLight (Revive & Plus) vermindert de pijn, zwelling, roodheid. De hersteltijd wordt verkort. DuoLight draagt bij tot een verbetering van de huidkwaliteit.

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening van het gelaat met roodheid en verwijde bloedvaatjes. De soms aanwezige ontstekingen lijken op kleine puistjes zoals bij acne.
Rosacea kan na een rustige fase af en toe opvlammen. De ontstekingen en de roodheid nemen toe. In deze fase is de Omnilux Revive geïndiceerd.  De ontstekingsprocessen worden tot rust gebracht. In de rustige fase kunnen de verwijde vaatjes fraai worden verwijderd met de vaatlaser.

Omnilux thuis

MediDerma biedt ter ondersteuning van de OMNILUX-therapie een LED-apparaat voor thuisgebruik. Dit is een LED-masker van dezelfde fabrikant waarmee je de behandeling krijgt op de praktijk. FaceLIGHT maakt gebruik van 2 bewezen golflengten, het onzichtbare licht van 633 nm en rood licht van 830 nm.

Tarieven

Omnilux LED therapie

Richtprijs per behandeling

Omnilux LED therapie Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Omnilux LED-therapie – 20 minuten €40,00

 

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.