0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Nazorg oncologie

Na de diagnose kanker

Heeft u in het verleden of recent een behandeling gehad tegen kanker? Of krijgt u binnenkort een operatie, bestraling of chemokuur? MediDerma biedt een breed scala aan behandelmogelijkheden om een goede nazorg te bieden.

Bij MediDerma zijn meer dan 13 oedeemtherapeuten werkzaam. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij specialist in de behandeling van lymfoedeem. Naast de traditionele manuele lymfdrainage, hebben we beschikking over diverse technieken om u te kunnen behandelen. Een voorbeeld is endermotherapie met het LPG-apparaat. Hiermee kan, zonder de huid te belasten, zeer effectief lymfoedeem worden behandeld. Ook zeer geschikt voor problematische littekens of onderhuidse verhardingen (fibrose).  We bieden behandelprogramma’s waarbij u leert zelfredzaam te zijn met het onder controle houden van lymfoedeem. We maken hierbij onder meer gebruik van speciale zwachtels, deze kunt u vrij eenvoudig zelf aanleggen.  MediDerma is een officieel expertise-centrum voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Beenkousen, armkousen, handschoen, of bijvoorbeeld een thoraxbandage (borstkanker). Via de onderstaande links krijgt u meer informatie over onze behandelmogelijkheden.

Naast huidzorg bieden wij mentale ondersteuning speciaal voor (ex)-kankerpatiënten door middel van H-yoga en speciale ontspanningsmassages. We hebben een fijne oefenruimte voor H-yoga.

 

Huid

Verbeteren innerlijke balans

 

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

H-yoga

H-yoga Prijs
Individuele les €50,-

 

Littekenbehandeling

Littekenbehandeling Soms is een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Het tarief voor de behandeling wordt rechtstreeks bij uw verzekering gedeclareerd. In dit geval worden de tarieven en voorwaarden van uw zorgverzekeraar gehanteerd. Het bedrag is variabel en afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u verzekerd bent. Richtprijs per behandeling

Littekenbehandeling Prijs
Basisbehandeling per 30 minuten €45,-

 

Oedeemtherapie

Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend, of wordt indien van toepassing gedeclareerd bij de zorgverzekering. Basisbehandeling: Bij de meest voorkomende indicaties vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling. De eerste 21 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Daarna wordt de behandeling vergoed vanuit de basisverzekering. Het tarief voor de behandeling wordt rechtstreeks bij uw verzekering gedeclareerd. Het bedrag is variabel en afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u verzekerd bent.

Ontspanningsmassage

De kosten worden vaak grotendeels door de verzekering vergoed. Het tarief ontvangt u persoonlijk.

Zwachtelen

Het zwachteltarief verschilt per verzekeraar. De eerste behandelingen worden alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.