0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

miraDry

Direct zweetvrij met miraDry 

Heeft u last van overmatig zweten onder de oksels? Heeft u diverse deodorants geprobeerd, maar niets helpt? Of zijn stinkende oksels het probleem? De revolutionaire behandeling miraDry biedt u uitkomst. Dit is een relatief milde behandeltechniek. De zweetklieren worden blijvend uitgeschakeld. U heeft direct optimaal resultaat na afloop van de behandeling!

Het is een behandeling zonder chirurgie. Het voordeel hiervan is een korte hersteltijd en de kans op complicaties is klein. De behandeling vindt plaats in directe samenwerking met dermatologen. 

 

Bent u benieuwd naar deze behandeling? Lees de uitgebreide onderstaande informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat is hyperhidrosis axillaris?

Hyperhidrosis axillaris is de Latijnse benaming voor overmatig zweten onder de oksels. De oorzaak van zweetoksels is onschuldig. Enkele kenmerken: de klacht ontstaat in de puberteit of op latere leeftijd. Het zweet wordt continue geproduceerd en heeft niets met stress te maken. Of men heeft vooral last van een zweetuitbraak tijdens (geringe) stressmomenten.

De voordelen van miraDry; direct zweetvrij en milde techniek

De miraDry schakelt de zweetklieren uit. Het zweten neemt fors af of vindt niet meer plaats. Ook biedt de miraDry een oplossing voor eventuele stinkoksels. De haargroei kan eveneens aanzienlijk afnemen! Dit is in principe een blijvend effect. Dus de miraDry biedt een 3 in 1 behandeling!

Het effect van de miraDry is wetenschappelijk bewezen. Deze behandeling biedt een blijvend behandelresultaat. De behandeling is oppervlakkig, dus een minimaal risico op bijwerkingen.

miraDRy

De miraDry behandeling

Voorbereiding

Trek op de dag van de behandeling iets gemakkelijks aan. Een (oude) top of hemd met ruime armsgaten is praktisch handig. U kunt deze namelijk tijdens de behandeling aanhouden. U krijgt in de behandelkamer eerst uitleg hoe u op simpele wijze het onderhuidse vocht door middel van massagegrepen versneld kunt afvoeren. Deze massage geeft tijdens de herstelfase verlichting. Ook wordt uitleg gegeven over het koelen van de oksels de eerste 48 uur na de behandeling.

Daarna krijgt u een zweettest. U voelt hier niets van. Mede op basis hiervan wordt het behandelgebied bepaald.

Verdoving

Vervolgens worden de oksels verdoofd. De verdoving wordt geplaatst door  een dermatoloog (mw. R.E. Brandsen of dhr. P.M.J.H. Kemperman) of huisarts (mw. D. Poel). De zweetklieren liggen zeer oppervlakkig, slechts ongeveer 3 á 4 mm diep. Het betreft dus een oppervlakkige verdoving. Met de nieuwste verdovingstechniek worden, in in tegenstelling tot de oude methode, slechts enkele zeer oppervlakkige prikjes gegeven. Daarna wordt een zoutoplossing samen met verdovingsvloeistof onder de huid aangebracht. Dit voelt vreemd aan, maar is ook zeker niet pijnlijk.

miraDry

Daarna brengt de huidtherapeut een werkplaatje (een plakplaatje) op de huid aan. Vervolgens kan de miraDry behandeling beginnen. Hoe de miraDry behandeling werkt wordt uitgelegd in de volgende video.

U ligt zo comfortabel mogelijk waarbij uw armen rusten op een speciaal armkussen. Tijdens de behandeling voelt u niets en heeft dus geen pijn. Tussentijds is gelegenheid om bijvoorbeeld iets te drinken. Houd er rekening mee dat u niet zelf mag autorijden na afloop. Uw armen voelen namelijk zwaarder aan na afloop van de behandeling. Dit kan het sturen belemmeren. U kunt wel met het openbaar vervoer naar huis. Of u kunt u laten ophalen.

Overigens heeft u direct na afloop van de behandeling 100% effect van de behandeling. Het resultaat kan nog iets terug lopen. Gemiddeld kan na 3 maanden het eindresultaat worden vastgesteld. Bij MediDerma heeft minder dan 10% een tweede behandeling nodig.

Nazorg

MediDerma hecht waarde aan een goede nazorg. De dag na de behandeling wordt u door de behandelaar gebeld. Besproken wordt hoe het met u gaat en of u nog vragen heeft. U krijgt ook een 06-nummer van de therapeut. U kunt  bij vragen telefonisch of via de whatsapp uw vragen stellen.

Wanneer mag de behandeling niet plaatsvinden?

Bij zweten over het hele lichaam is de behandeling miraDry niet raadzaam. De behandeling mag niet bij minderjarigen worden toegepast. Ook niet bij zwangerschap of als borstvoeding wordt gegeven. Een elektronische implantaat, zoals een pacemaker is reden om van de behandeling af te zien. Dit geldt ook voor sommige minder voorkomende ziektes.

Wat zijn de nadelen?

De eerste 24 uur na de behandeling zijn oncomfortabel. De oksels zijn behoorlijk opgezet. Ter voorkoming van pijn wordt de eerste twee dagen een pijnstiller aanbevolen. Langere tijd (enkele maanden) kan de huid (arm, oksels of borst) wat verdoofd aanvoelen.

Het risico op complicaties zoals ontstekingen is zeer klein maar nooit 100% uit te sluiten. Sinds een nieuwe verdovingstechniek wordt toegepast, is de kans op zenuwgerelateerde klachten uitermate klein.

Het kan vrij lang duren voordat het aspect van de okselhuid weer helemaal normaal is. Maar na ongeveer 14 dagen zijn de oksels meestal weer toonbaar.

De kans op compensatie zweten is uitermate klein. We hebben dit in de praktijk tot nu toe niet meegemaakt.

Wat zijn de ervaringen?

In Amerika wordt de behandeling sinds 2011 toegepast. Veel ervaringen staan beschreven op www.realself.com.

MediDerma biedt u garantie

Houd er rekening mee dat u mogelijk een tweede behandeling nodig heeft. Zweet u na de tweede behandeling nog steeds overmatig? En heeft u in rust bij een normale omgevingstemperatuur zweetkringen in de kleding? In dit geval wordt door MediDerma geheel kosteloos een derde behandeling aangeboden.

Biedt de zorgverzekeraar een vergoeding van de miraDry?

Helaas wordt de miraDry behandeling niet vergoed door de zorgverzekering.

MediDerma biedt u de beste zorg, bekijk de reviews

Huidcentrum MediDerma wordt uitstekend beoordeeld door de cliënten. Op Zorgkaart Nederland staat MediDerma in de top 3! De waardering van onze cliënten, daar doen wij het voor!

MediDerma heeft  samen met 3 andere centra deze behandeling in Europa geïntroduceerd. Het team heeft dus zeer veel ervaring met deze behandeling. Daarnaast biedt zweet-expertisecentrum MediDerma ook andere zweetbehandelingen, zoals iontoforese en botuline toxine. Bij een  zweetprobleem van meerdere zones, zoals de handen, kunnen we een combinatiebehandeling aanbieden.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma

miraDry

MiraDry

Nazorg onder verantwoordelijkheid van MediDerma: gratis Minder dan 10% van onze klanten heeft een tweede miraDry behandeling nodig. Toch een 3e behandeling nodig? Dan is deze gratis.

Bij MediDerma kunt u de miraDry behandeling desgewenst gedeeltelijk gespreid betalen. Indien aan de schriftelijke betalingsvoorwaarden wordt voldaan, worden geen extra kosten in rekening (administratiekosten of rente) gebracht. U krijgt bij MediDerma schriftelijke garantie dat uw klacht van overmatig transpireren onder de oksels na 2 behandelingen zal zijn verholpen. Hieronder wordt verstaan dat uw zweetproductie onder de oksels is genormaliseerd of zelfs niet meer plaatsvindt. Bij onvoldoende resultaat zal een derde behandeling kosteloos worden aangeboden.

 

Richtprijs per behandeling

Nú tijdelijk €50,- korting op de 1e behandeling!

MiraDry 1e behandeling  Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Reserveringskosten €50,-
Behandeling 1400,- €1350,-

 

MiraDry 2e behandeling         Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Reserveringskosten €50,-
Behandeling €925,-                  

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.