0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Laserontharing met de Thunder MT

De nieuwste methode van laserontharing: met de Thunder MT

MediDerma is als eerste praktijk in de Benelux van start gegaan met de allernieuwste manier van laserontharing; met de Thunder MT. Ook zijn we de enige in Nederland met een extra applicatie, de scantechniek. Het voordeel? Met behulp van de scanner wordt de huid tot op de millimeter nauwkeurig behandeld. Met een vierkante laserstraal, dus geen onnodige overlapping (geen risico op hotspots!) om alle haarzakjes uit te schakelen.⁠

Dit effectieve systeem kent ontzettend veel voordelen waarvan we er graag een aantal uitlichten:

  • SnellerLaserontharing met de Thunder MT
  • Nauwkeuriger
  • Ook voor moeilijke haren
  • Vrijwel pijnloos
  • Ook voor de diep-donkere huid

 

1.    Sneller
De Thunder MT is de meest krachtige beschikbare ontharingslaser op dit moment. Daarom gaat de behandeling super snel. Een laserontharing van een grote zone, zoals de rug, duurt bijvoorbeeld 15 minuten t.o.v. 1,5 uur (!) bij normale lasers.

Laserontharing met de Thunder MT is effectiever dan IPL

2.    Nauwkeuriger
De Thunder MT ontharingslaser heeft geen ronde maar een vierkante spotsize. Wereldwijd heeft alleen de Thunder MT deze succesvolle techniek. Het voordeel hiervan is dat overbehandeling (hotspot) of onderbehandeling wordt voorkomen. De vierkante spotsize heeft ronde hoeken, waardoor vrijwel geen overlappende behandeltechniek plaatsvindt. Door middel van een scanner wordt naadloos de te behandelen huidoppervlakte volgens een patroon behandeld. Geen risico op over- of onderbehandeling dus!

3.    Ook voor ‘moeilijke’ haren
Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten golflengtes waardoor niet alleen op pigment wordt gelaserd maar ook op het aanvoerende bloedvaatje (die het haarzakje voedt) zelf. Dit kan tegelijkertijd. We kunnen dit precies aanpassen op uw huidtype. Dit was voorheen nog niet mogelijk. 

4.    Vrijwel pijnloos
Geïntegreerde luchtkoeling, een luchtstroom van –25° C voorkomt dat tijdens de ontharingslaser behandeling de bovenste huidlaag te warm wordt en dat de behandeling onnodig wordt gevoeld.

5.    Ook voor de diep-donkere huid
De Thunder MT blinkt uit in veilige en effectieve behandeling van de donkere huid. Naast dat de Thunder lasert op pigment kan deze namelijk ook laseren op het aanvoerende bloedvaatje. Hierdoor is zelfs de diep-donkere huid goed te behandelen.

Let op! Op sociale media worden vaak heel goedkoop ontharings(laser)behandelingen aangeboden. Helaas zijn veel van deze methoden misleidend, en komt veel haargroei weer terug. Niet voor niets mogen in de toekomst alleen gecertificeerde huidtherapeuten en artsen laserbehandeling of flitslampbehandelingen (bijv. IPL) uitvoeren. Bij MediDerma bent u verzekerd van een behandeling door een ervaren huidtherapeut, ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. 

Waarom kiezen wij voor laser en geen IPL?
Wij doen uitsluitend ontharingsbehandelingen met de laser omdat deze verreweg het meest effectief is. De IPL lijkt in eerste instantie ook effectief maar na een tijd is de kans groot dat de haren toch weer terugkomen. De laser heeft namelijk een gerichte lichtbundel specifiek voor ontharen. Bij IPL is het een mix van licht wat op de huid wordt gericht en wat veel minder sterk is. Dit resulteert in het feit dat er gemiddeld minder behandelingen nodig zijn met laserontharing.

Het verschil tussen de Soprano-ICE en Thunder MT
Beide lasers zijn krachtig genoeg voor laserontharing. Clienten met grote behandeloppervlakten en een lastigere huid behandelen we liever met de nieuwe Thunder MT, omdat deze sneller en door de scantechniek en vierkante spotsize nauwkeuriger is. 
De  Thunder MT laserontharingsbehandeling is op dit moment slechts 15% duurder dan de Soprano-ICE behandeling. 

Daarom MediDerma
– We scoren een 9,6 bij onze klanten
– We staan op plek 1 van beste huidpraktijken van Nederland 
– Gegarandeerd behandeling door ervaren huidtherapeut 

Bij MediDerma vindt vooraf een vrijblijvend adviesgesprek met een ervaren huidtherapeut plaats. Op dit moment bieden wij de Thunder MT laserontharing behandeling alleen in Amsterdam en Purmerend. De Soprano-ICE behandeling in Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Centrum, Zaandam, Volendam en De Goorn.

MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en de VU Genderpoli. Desgewenst wordt rechtstreeks gedeclareerd.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.