0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Laserontharing met de Thunder MT

De nieuwste methode van laserontharing: met de Thunder MT

MediDerma is als eerste praktijk in de Benelux van start gegaan met de allernieuwste manier van laserontharing; met de Thunder MT. Ook zijn we de enige in Nederland met een extra applicatie, de scantechniek. Het voordeel? Met behulp van de scanner wordt de huid tot op de millimeter nauwkeurig behandeld. Met een vierkante laserstraal, dus geen onnodige overlapping (geen risico op hotspots!) om alle haarzakjes uit te schakelen.⁠

Dit effectieve systeem kent ontzettend veel voordelen waarvan we er graag een aantal uitlichten:

  • SnellerLaserontharing met de Thunder MT
  • Nauwkeuriger
  • Ook voor moeilijke haren
  • Vrijwel pijnloos
  • Ook voor de diep-donkere huid

 

1.    Sneller
De Thunder MT is de meest krachtige beschikbare ontharingslaser op dit moment. Daarom gaat de behandeling super snel. Een laserontharing van een grote zone, zoals de rug, duurt bijvoorbeeld 15 minuten t.o.v. 1,5 uur (!) bij normale lasers.

Laserontharing met de Thunder MT is effectiever dan IPL

2.    Nauwkeuriger
De Thunder MT ontharingslaser heeft geen ronde maar een vierkante spotsize. Wereldwijd heeft alleen de Thunder MT deze succesvolle techniek. Het voordeel hiervan is dat overbehandeling (hotspot) of onderbehandeling wordt voorkomen. De vierkante spotsize heeft ronde hoeken, waardoor vrijwel geen overlappende behandeltechniek plaatsvindt. Door middel van een scanner wordt naadloos de te behandelen huidoppervlakte volgens een patroon behandeld. Geen risico op over- of onderbehandeling dus!

3.    Ook voor ‘moeilijke’ haren
Er wordt gebruik gemaakt van 2 soorten golflengtes waardoor niet alleen op pigment wordt gelaserd maar ook op het aanvoerende bloedvaatje (die het haarzakje voedt) zelf. Dit kan tegelijkertijd. We kunnen dit precies aanpassen op uw huidtype. Dit was voorheen nog niet mogelijk. 

4.    Minder gevoelig
Geïntegreerde luchtkoeling, een luchtstroom van –25° C koelt tijdens de ontharingslaser behandeling de bovenste huidlaag waardoor de behandeling minder wordt gevoeld.

5.    Ook voor de diep-donkere huid
De Thunder MT blinkt uit in veilige en effectieve behandeling van de donkere huid. Naast dat de Thunder lasert op pigment kan deze namelijk ook laseren op het aanvoerende bloedvaatje. Hierdoor is zelfs de diep-donkere huid goed te behandelen.

Let op! Op sociale media worden vaak heel goedkoop ontharings(laser)behandelingen aangeboden. Helaas zijn veel van deze methoden misleidend, en komt veel haargroei weer terug. Niet voor niets mogen in de toekomst alleen gecertificeerde huidtherapeuten en artsen laserbehandeling of flitslampbehandelingen (bijv. IPL) uitvoeren. Bij MediDerma bent u verzekerd van een behandeling door een ervaren huidtherapeut, ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. 

Waarom kiezen wij voor laser en geen IPL?
Wij doen uitsluitend ontharingsbehandelingen met de laser omdat deze verreweg het meest effectief is. De IPL lijkt in eerste instantie ook effectief maar na een tijd is de kans groot dat de haren toch weer terugkomen. De laser heeft namelijk een gerichte lichtbundel specifiek voor ontharen. Bij IPL is het een mix van licht wat op de huid wordt gericht en wat veel minder sterk is. Dit resulteert in het feit dat er gemiddeld minder behandelingen nodig zijn met laserontharing.

Het verschil tussen de Soprano-ICE en Thunder MT
Beide lasers zijn krachtig genoeg voor laserontharing. Clienten met grote behandeloppervlakten en een lastigere huid behandelen we liever met de nieuwe Thunder MT, omdat deze sneller en door de scantechniek en vierkante spotsize nauwkeuriger is. 
De  Thunder MT laserontharingsbehandeling is op dit moment slechts 15% duurder dan de Soprano-ICE behandeling. 

Daarom MediDerma
– We scoren een 9,6 bij onze klanten
– We staan op plek 1 van beste huidpraktijken van Nederland 
– Gegarandeerd behandeling door ervaren huidtherapeut 

Bij MediDerma vindt vooraf een vrijblijvend adviesgesprek met een ervaren huidtherapeut plaats. Op dit moment bieden wij de Thunder MT laserontharing behandeling alleen in Amsterdam en Purmerend. De Soprano-ICE behandeling in Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Centrum, Zaandam, Volendam en De Goorn.

MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en de VU Genderpoli. Desgewenst wordt rechtstreeks gedeclareerd.

 

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Laserontharing gezicht

MediDerma behandelt met 2 verschillende type lasersystemen en hanteert 2 tarieven. U heeft de keuze uit de exclusieve Thunder MT (aantoonbaar het beste ontharingssysteem wereldwijd) en de Soprano-ICE laser.

De Thunder MT (met scan)

MediDerma had in 2018 de primeur in de Benelux met de aanschaf van de exclusieve Thunder MT laser. Wij zijn ruim 2 jaar de enige kliniek geweest waarbij de Thunder MT behandeling aangeboden werd met de high-tech SCAN-techniek. De scanner behandelt met een vierkante (!) laserstraal de huid tot op de millimeter nauwkeurig, zonder onnodige overlapping. Dit betekent dat de huid niet met onnodige warmte wordt belast. De behandeling met de scan is minder gevoelig, effectiever, sneller en is daarmee cliëntvriendelijker. De meeste klinieken bieden de Thunder MT behandeling aan ZONDER scantechniek. De Thunder is de opvolger van het kleinere zusje Duetto MT.

De Soprano-ICE

Vier jaar eerder, in 2014, hebben wij als eerste huidtherapie-praktijk De Soprano-ICE ontharingslaser in Nederland geïntroduceerd. Deze behandeling bieden wij alleen aan in Purmerend. Vanwege de exclusiviteit van de opvolger van de revolutionaire Thunder MT (&scan) ligt het tarief van de Soprano-ICE in verhouding lager.

De totale kosten van de laserontharing

Bij de behandeling met de Thunder MT zijn gemiddeld genomen minder behandelingen nodig in vergelijking met andere ontharingssystemen. Dit betekent dat de totale kosten (de kosten van alle behandelingen bij elkaar opgeteld) met de Thunder MT in vergelijking met andere ontharingssystemen vaak financieel gunstiger is. Gratis consult en vergoeding Het consult met de huidtherapeut is kosteloos. U ontvangt tijdens deze afspraak uitgebreide informatie en een persoonlijke prijsopgave. Deze kan afwijken van de richtprijs. MediDerma heeft een overeenkomst met alle zorgverzekeraars en declareert desgewenst de behandeling rechtstreeks. Laserontharing van het gezicht waarbij sprake is van stugge haargroei bij dames wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Richtprijs per behandeling

Laserontharing 1 zone Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Bovenlip €45,- €35,-
Mondhoeken €40,- €35,-
Kin €60,- €50,-
Jukbeenderen €45,- €35,-
Wangen €85,- €75,-
Bakkebaard €65,- €55,-
Hals €90,- €75,-
Oren €45,- €35,-
Tussen wenkbrauwen €45,- €35,-

 

Combinatietarief Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Bovenlip en kin €90,- €75,-
Bovenlip, kin en hals €140,- €110,-
Volledige gezicht excl. de hals €140,- €110,-
Volledige gezicht incl. de hals €160,- €130,-

Laserontharing lichaam

MediDerma behandelt met 2 verschillende type lasersystemen en hanteert 2 tarieven. U heeft de keuze uit de exclusieve Thunder MT (aantoonbaar het beste ontharingssysteem wereldwijd) en de Soprano-ICE laser.

De Thunder MT (met scan)

MediDerma had in 2018 de primeur in de Benelux met de aanschaf van de exclusieve Thunder MT laser. Wij zijn ruim 2 jaar de enige kliniek geweest waarbij de Thunder MT behandeling aangeboden werd met de high-tech SCAN-techniek. De scanner behandelt met een vierkante (!) laserstraal de huid tot op de millimeter nauwkeurig, zonder onnodige overlapping. Dit betekent dat de huid niet met onnodige warmte wordt belast. De behandeling met de scan is minder gevoelig,effectiever, sneller en is daarmee cliëntvriendelijker. De meeste klinieken bieden de Thunder MT behandeling aan ZONDER scantechniek. De Thunder is de opvolger van het kleinere zusje Duetto MT.

De Soprano-ICE

Vier jaar eerder, in 2014, hebben wij als eerste huidtherapie-praktijk De Soprano-ICE ontharingslaser in Nederland geïntroduceerd. Deze behandeling bieden wij aan in Amsterdam-Zuidoost. Vanwege de exclusiviteit van de opvolger van de revolutionaire Thunder MT (&scan) ligt het tarief van de Soprano-ICE in verhouding lager.

De totale kosten van de laserontharing

Bij de behandeling met de Thunder MT zijn gemiddeld genomen minder behandelingen nodig in vergelijking met andere ontharingssystemen. Dit betekent dat de totale kosten (de kosten van alle behandelingen bij elkaar opgeteld) met de Thunder MT in vergelijking met andere ontharingssystemen vaak financieel gunstiger is. Gratis consult Het consult met de huidtherapeut is kosteloos. U ontvangt tijdens deze afspraak uitgebreide informatie en een persoonlijke prijsopgave. Deze kan afwijken van de richtprijs. Combinatiekorting Wilt u meerdere lichaamzones laten behandelen? U krijgt afhankelijk van het totaalbedrag van de richtprijzen een combinatiekorting aan de hand van de volgende staffel. Richtprijs per behandeling

 

 

 

Totaalbedrag meerdere zones per behandeling Combinatiekorting
Vanaf €100,- 10% korting
Vanaf €450,- 15% korting
Vanaf €650,- 20% korting

Richtprijs per behandeling >

Laserontharing 1 zone Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Onderarmen €140,- €110,-
Handen en vingers €75,- €70,-
Bovenarmen €160,- €130,-
Bikinilijn klein €120,- €95,-
Bikinilijn medium €160,- €130,-
Bikinilijn groot €180,- €155,-
Bikinilijn volledig €230,- €185,-
Genitaalzone incl. scrotum €230,- €185,-
Transgender specifieke genitaalzone €150,- €150,-
Bilnaad €130,- €100,-
Billen incl. bilnaad €210,- €170,-
Onderbenen €210,- €170,-
Bovenbenen €310,- €255,-
Rond de tepelhoven €75,- €60,-
Buikstreepje €75,- €60,-
Borst €210,- €170,-
Borst en buik €285,- €235,-
Oksels €70,- €55,-
Schouders €150,- €120,-
Nek €120,- €95,-
Volledige rug tot taille €310,- €255,-
Volledige rug tot taille met biceps en nek (combitarief) €410,- €365,-

Laserontharing specialistisch

MediDerma behandelt met 2 verschillende type lasersystemen en hanteert 2 tarieven. U heeft de keuze uit de exclusieve Thunder MT (aantoonbaar het beste ontharingssysteem wereldwijd) en de Soprano-ICE laser.

De Thunder MT (met scan)

MediDerma had in 2018 de primeur in de Benelux met de aanschaf van de exclusieve Thunder MT laser. Wij zijn ruim 2 jaar de enige kliniek geweest waarbij de Thunder MT behandeling aangeboden werd met de high-tech SCAN-techniek. De scanner behandelt met een vierkante (!) laserstraal de huid tot op de millimeter nauwkeurig, zonder onnodige overlapping. Dit betekent dat de huid niet met onnodige warmte wordt belast. De behandeling met de scan is minder gevoelig,effectiever, sneller en is daarmee cliëntvriendelijker. De meeste klinieken bieden de Thunder MT behandeling aan ZONDER scantechniek. De Thunder is de opvolger van het kleinere zusje Duetto MT.

De Soprano-ICE

Vier jaar eerder, in 2014, hebben wij als eerste huidtherapie-praktijk De Soprano-ICE ontharingslaser in Nederland geïntroduceerd. Deze behandeling bieden wij aan in Amsterdam-Zuidoost. Vanwege de exclusiviteit van de opvolger van de revolutionaire Thunder MT (&scan) ligt het tarief van de Soprano-ICE in verhouding lager.

De totale kosten van de laserontharing

Bij de behandeling met de Thunder MT zijn gemiddeld genomen minder behandelingen nodig in vergelijking met andere ontharingssystemen. Dit betekent dat de totale kosten (de kosten van alle behandelingen bij elkaar opgeteld) met de Thunder MT in vergelijking met andere ontharingssystemen vaak financieel gunstiger is.

Gratis consult
Het consult met de huidtherapeut is kosteloos. U ontvangt tijdens deze afspraak uitgebreide informatie en een persoonlijke prijsopgave. Deze kan afwijken van de richtprijs.

Richtprijs per behandeling 

Laserontharing 1 zone Thunder MT laser Soprano-ICE laser
Consult met huidtherapeut Gratis Gratis
Transgender gentiaalzone €150,- €150,-
Stoma plakrand €65,- €55,-
Ingegroeide haren hals €85,- €75,-
Sinus pilonidalis €130,- €100,-
Liner onderbeenprothese €130,- €100,-

 

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.