0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Laserontharen

Effectieve en veilige behandeling met de Soprano-ICE laser

We hebben jarenlange ervaring met behandeling van cliënten met ongewenste haargroei. Naast de Thunder MT ontharen wij ook met de Soprano-ICE, een effectieve en veilige diode-ontharingslaser.

Let op! Op sociale media worden vaak heel goedkoop (ontharings)laserbehandelingen aangeboden. Helaas zijn veel van deze methoden misleidend, en komt veel haargroei weer terug. Niet voor niets mogen in de toekomst alleen gecertificeerde huidtherapeuten en artsen laserbehandeling of flitslampbehandelingen uitvoeren. Bij MediDerma bent u verzekerd van een behandeling door een ervaren huidtherapeut, ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici.

De voordelen van laserontharing met de Soprano-ICE:

  • Vrijwel pijnloos
    Door een unieke techniek worden de haarzakjes geleidelijk verwarmd, hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnvrij. Met de Thunder wordt in tegenstelling met de Soprano-ICE volledig automatisch met behulp van een scanner de warmte ingesluist. Het voordeel is dat de hoeveelheid warmte preciezer wordt toegepast.
  • Korte behandeltijd
    Behandeloppervlaktes zoals benen en de rug worden binnen 45 minuten behandeld. De Thunder is nog sneller dan de Soprano-ICE. De rug wordt in de ‘pijnvrij’ modus in ongeveer 15 minuten behandeld.
  • Effectief voor alle huidtypen

Het verschil tussen de Soprano-ICE en Thunder MT
Beide lasers zijn enorm krachtig. Clienten met grote behandeloppervlakten en een lastigere huid behandelen we liever met de nieuwe Thunder MT, omdat deze sneller en door de scantechniek en vierkante spotsize nauwkeuriger is.

Bij MediDerma vindt behandeling uitsluitend plaats door ervaren gediplomeerde huidtherapeuten. Hirsutisme in het gelaat wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering vergoed door de zorgverzekering.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.