0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Iontoforese

Iontoforese is een goede behandeling voor mensen die veel last hebben van zwetende handen, voeten of het hoofd. Voor zwetende oksels is miraDry een betere optie.

De werking van deze behandelingen blijkt bij veel mensen effectief te zijn. De transpiratie in handen en voeten kan met gemiddeld 80% afnemen.

Hoe werkt iontoforese?

Jouw handen of voeten plaats je in twee waterbakjes. Deze bakken zijn gekoppeld aan een apparaat dat gelijkstroom en wisselstroom door de waterbakjes voert. Uiteraard op een veilige manier en in een lage dosering. Dit duurt 15 minuten. Je voelt hooguit wat tintelingen of lichte prikkels. De behandeling zal twee a drie keer per week plaatsvinden en na zes behandelingen weet je of de behandeling effectief is bij jou. Daarna wordt gekeken of de behandeling thuis voortgezet kan worden.

Een andere voornamelijk toegepaste mogelijkheid is dat je gelijk start met een behandeling thuis. Tijdens een gratis  adviesgesprek bij de huidtherapeut waarbij de behandeling met jou wordt doorgenomen, schaf je zelf het apparaat aan.  De iontoforese apparatuur waar wij jarenlange ervaring mee hebben, is verkrijgbaar via onze webshop.

Hidrex classic iontoforese

Vraag een gratis consult aan

Wil je een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van couperose? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.

Tarieven

Hier vind je de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma

Iontoforese

De behandelkuur bestaat uit 10 behandelingen, gemiddeld 2 à 3 keer per week. De eerste 6 behandelingen dienen vooraf te worden betaald. De onderhoudsbehandeling (gemiddeld 1 keer per maand) wordt per keer betaald. Wilt u de behandeling thuis in plaats van op de praktijk? Wij geven u graag advies. Advies aanschaf apparatuur thuisgebruik en benodigde begeleiding, 30 minuten €35,-

Richtprijs per behandeling

Iontoforese Prijs
Consult met huidtherapeut Kosteloos en geheel vrijblijvend
Per behandeling (handen óf voeten)  €35,-
Per behandeling (handen én voeten) €47,-

 

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.