0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Iontoforese

Iontoforese is een goede behandeling voor mensen die veel last hebben van zwetende handen, voeten of het hoofd. Voor zwetende oksels is miraDry een betere optie.

De werking van deze behandelingen blijkt bij veel mensen effectief te zijn. De transpiratie in handen en voeten kan met gemiddeld 80% afnemen.

Hoe werkt iontoforese?

Uw handen of voeten plaatst u in twee waterbakjes. Deze bakken zijn gekoppeld aan een apparaat dat gelijkstroom en wisselstroom door de waterbakjes voert. Uiteraard op een veilige manier en in een lage dosering. Dit duurt 15 minuten. U voelt hooguit wat tintelingen of lichte prikkels. De behandeling zal twee a drie keer per week plaatsvinden en na zes behandelingen weet u of de behandeling effectief is bij u. Daarna wordt gekeken of de behandeling thuis voortgezet kan worden.

Een andere voornamelijk toegepaste mogelijkheid is dat u gelijk start met een behandeling thuis. Tijdens een gratis  adviesgesprek bij de huidtherapeut waarbij de behandeling met u wordt doorgenomen, schaft u zelf het apparaat aan.  De iontoforese apparatuur waar wij jarenlange ervaring mee hebben, is verkrijgbaar via onze webshop.

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van couperose? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend. Kijk voor meer informatie bij Informatie en afspraken of neem Contact met ons op.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Iontoforese

Iontoforese De behandelkuur bestaat uit 10 behandelingen, gemiddeld 2 à 3 keer per week. De eerste 6 behandelingen dienen vooraf te worden betaald. De onderhoudsbehandeling (gemiddeld 1 keer per maand) wordt per keer betaald. Wilt u de behandeling thuis in plaats van op de praktijk? Wij geven u graag advies. Advies aanschaf apparatuur thuisgebruik en benodigde begeleiding, 30 minuten €32,- Richtprijs per behandeling

Iontoforese Prijs
Consult met huidtherapeut Kosteloos en geheel vrijblijvend
Per behandeling (handen óf voeten) €32,-
Per behandeling (handen én voeten) €42,-

 

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021