0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Injectables

Ondanks een goede huidverzorging is het onvermijdelijk dat de huid in de loop van de jaren zichtbaar veroudert. Veelal wordt de huid oppervlakkig met antirimpelcrèmes verzorgd waarbij het gewenste resultaat niet of onvoldoende bereikt wordt.

Binnen MediDerma zijn er meerdere behandelmogelijkheden om de huid te verjongen. Denk aan een peeling, dermapen , LED therapie of laser. Soms is de combinatie van behandelingen ideaal en kan behandeling door de dermatologen de juiste aanvulling zijn.

Bij MediDerma bieden dermatologen natuurlijke huidverjongingsbehandelingen aan waarbij de huid van binnenuit zichtbaar wordt verbeterd.

dermatoloog mw R.E. Brandsen
Dermatoloog dhr. P.M.J.H. Kemperman  Dermatoloog mw R. Brandsen

De vakkundige dermatologen zijn gespecialiseerd in het toepassen van injectables en zijn voor deze behandeling bij MediDerma op de hoofdvestiging in Purmerend werkzaam.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult bespreekt de dermatoloog op basis van jouw specifieke wensen de behandelmogelijkheden. Het consult vindt plaats op afspraak.

Voor een natuurlijk ogend resultaat vindt behandeling plaats met tijdelijke fillers (rimpel opvullen of meer volume van bijvoorbeeld de lippen) of Botuline toxine type A (plaatselijke vermindering van de spieractiviteit, vooral geschikt voor het vervagen van fronsrimpels en kraaienpootjes). De dermatologen behandelen met de merknamen Azzalure®(Botuline toxine type A) en Restylane®(tijdelijke filler).

Ben je geïnteresseerd in de behandelmogelijkheden? Bezoek voor meer informatie de volgende pagina’s over Restylane® en Azzalure®

Tarieven

Injectables

BOTULINETOXINE A Aan de behandeling gaat een vrijblijvend adviesgesprek met de dermatoloog vooraf. Dit consult is kosteloos. Aan de hand van je wensen worden de behandelmogelijkheden en de kosten met je besproken. De behandeling bestaat uit botulinetoxine A en/of een fillerbehandeling met hyaluronzuur.  

Richtprijs per behandeling

1/2 regio Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
Mondhoeken Tarief op aanvraag
Wenkbrauwlift Tarief op aanvraag
Kin Tarief op aanvraag
Lijntjes op de neus Tarief op aanvraag

 

1 regio Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
Fronsrimpels €160,-
Lachrimpels (slapen) €160,-
Voorhoofd €160,-

 

2 regio’s Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
Frons- en lachrimpels €280,-
Frons- en voorhoofd €280,-
Lachrimpels en voorhoofd €280,-

 

3 regio’s Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
Frons- voorhoofd en lachrimpels €350,-

 

Overig Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
Overmatige transpiratie van de oksels €480,-
Spanningshoofdpijn/migraine €480,-

  FILLERS MET HYALURONZUUR Voor de vulling van rimpels en lijnen wordt gebruik gemaakt van de merken Belotero en Stylage. De prijs van een filler-behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. Als indicatie kan aangegeven worden dat een correctie van de neus-lippen plooi meestal zal bestaan uit één à twee behandelingen met 1 ml.

Overig Prijs
Consult met dermatoloog Gratis
1 milliliter €375,-

 

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.