0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Injectables

Ondanks een goede huidverzorging is het onvermijdelijk dat de huid in de loop van de jaren zichtbaar veroudert. Veelal wordt de huid oppervlakkig met antirimpelcrèmes verzorgd waarbij het gewenste resultaat niet of onvoldoende bereikt wordt.

Binnen MediDerma zijn er meerdere behandelmogelijkheden om de huid te verjongen. Denk aan een peeling, dermapen , LED therapie of laser. Soms is de combinatie van behandelingen ideaal en kan behandeling door de dermatologen de juiste aanvulling zijn.

Bij MediDerma bieden dermatologen natuurlijke huidverjongingsbehandelingen aan waarbij de huid van binnenuit zichtbaar wordt verbeterd.

dermatoloog mw R.E. Brandsen
Dermatoloog dhr. P.M.J.H. Kemperman  Dermatoloog mw R. Brandsen

De vakkundige dermatologen zijn gespecialiseerd in het toepassen van injectables en zijn voor deze behandeling bij MediDerma op de hoofdvestiging in Purmerend werkzaam.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult bespreekt de dermatoloog op basis van uw specifieke wensen de behandelmogelijkheden. Het consult vindt plaats op afspraak.

Voor een natuurlijk ogend resultaat vindt behandeling plaats met tijdelijke fillers (rimpel opvullen of meer volume van bijvoorbeeld de lippen) of Botuline toxine type A (plaatselijke vermindering van de spieractiviteit, vooral geschikt voor het vervagen van fronsrimpels en kraaienpootjes). De dermatologen behandelen met de merknamen Azzalure®(Botuline toxine type A) en Restylane®(tijdelijke filler).

Bent u geïnteresseerd in de behandelmogelijkheden? Bezoek voor meer informatie de volgende pagina’s over Restylane® en Azzalure®

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden? Het consult met de dermatoloog is kosteloos en geheel vrijblijvend. Bel naar 0299-436734 voor het maken van een afspraak of klik op de onderstaande button.