0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Huidanalyse met de OBSERV 520X

 

Nu tijdelijk een gratis huidscan met de OBSERV t.w.v. €37,50

Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een gezondere huid. We geven u graag de kans om uw huid eens grondig te analyseren en de sterktes en zwakten van uw huid te achterhalen. Deze huidanalyse bieden we aan in Amsterdam-Noord en Purmerend.

huidanalyse observ 520x

De nieuwe OBSERV 520X

De OBSERV 520 biedt een huidanalyse die zijn waarde de afgelopen jaren heeft bewezen. De technieken staan niet stil, en dit heeft in september 2020 geleid tot de lancering van de nieuwste OBSERV 520X. Déze vernieuwde versie heeft MediDerma aangeschaft,  wij kunnen volgens de allernieuwste techniek uw huid in beeld brengen. Alle huidkenmerken worden haarscherp op een foto vastgelegd.

Op basis van uw gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van de huidtherapeut én de OBSERV-huidanalyse wordt bepaald welke behandeling voor u het meest effectief is. De OBSERV-foto’s worden in uw dossier bewaard, zodat na enige tijd de huidanalyse opnieuw kan plaatsvinden zodat objectief het behaalde behandelresultaat kan worden vastgesteld! 

Professionele voor- en na foto’s

Bij sommige behandelingen vindt geleidelijk huidverbetering plaats waardoor de huidverbetering niet altijd tussentijds wordt opgemerkt. De objectieve voor- en nafoto’s van de OBSERV zijn zeer waardevol om de behandelresultaten objectief te kunnen vastleggen. De foto’s laten niets aan de verbeelding over!

 

De OBSERV is van toegevoegde waarde bij het opstellen van het individuele behandelplan

 

Vraag hem nu aan

Wilt u een professionele huidanalyse? Maak een gratis afspraak met ons!

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021
dermaquest en tebiskin serums
Alles over serums
17 december 2020