0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Huidanalyse met de OBSERV 520X

 

Nu tijdelijk een gratis huidscan met de OBSERV t.w.v. €37,50

Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een gezondere huid. We geven je graag de kans om uw huid eens grondig te analyseren en de sterktes en zwakten van jouw huid te achterhalen. Deze huidanalyse bieden we aan in Amsterdam-Noord en Purmerend.

huidanalyse observ 520x

De nieuwe OBSERV 520X

De OBSERV 520 biedt een huidanalyse die zijn waarde de afgelopen jaren heeft bewezen. De technieken staan niet stil, en dit heeft in september 2020 geleid tot de lancering van de nieuwste OBSERV 520X. Déze vernieuwde versie heeft MediDerma aangeschaft,  wij kunnen volgens de allernieuwste techniek jouw huid in beeld brengen. Alle huidkenmerken worden haarscherp op een foto vastgelegd.

Op basis van jouw gewenste huidverbetering, de klinische beoordeling van de huidtherapeut én de OBSERV-huidanalyse wordt bepaald welke behandeling voor jou het meest effectief is. De OBSERV-foto’s worden in jouw dossier bewaard, zodat na enige tijd de huidanalyse opnieuw kan plaatsvinden zodat objectief het behaalde behandelresultaat kan worden vastgesteld! 

Professionele voor- en na foto’s

Bij sommige behandelingen vindt geleidelijk huidverbetering plaats waardoor de huidverbetering niet altijd tussentijds wordt opgemerkt. De objectieve voor- en nafoto’s van de OBSERV zijn zeer waardevol om de behandelresultaten objectief te kunnen vastleggen. De foto’s laten niets aan de verbeelding over!

 

De OBSERV is van toegevoegde waarde bij het opstellen van het individuele behandelplan

 

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.