0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Endermologie

Endermologie (LPG)

LPG® Endermologie is een intensieve bindweefselmassage en wordt ook wel Endermotherapie genoemd. Maar wat houdt dit eigenlijk precies in? Endermologie is een 100 % natuurlijke- en niet-agressieve techniek die op een mechanische wijze cellen in de huid stimuleert. Na 30 jaar wetenschappelijk onderzoek zijn er inmiddels verschillende gepatenteerde behandelingskoppen op de markt, zowel voor het gezicht als voor het lichaam.

Bij MediDerma is geïnvesteerd in de allernieuwste LPG® apparatuur. Lees hieronder verder voor meer informatie over de werking van Endermologie.

Wat is de werking van Endermologie?

Endermologie is een behandeling die, in tegenstelling tot veel andere technieken, op een natuurlijke manier cellen in onze huid activeert. Hierdoor kunnen rimpels, huidverslapping, sinaasappelhuid, cellulitis, etc. verminderd worden. Dit gebeurt op een vrijwel pijnloze manier. Door de gemotoriseerde rol, in combinatie met een klepsysteem met een opeenvolgende aanzuigende werking, is het mogelijk om rechtstreeks op hardnekkige vetcellen (adipocyten) en cellen die zorgen voor huidversteviging (fibroblasten) te werken. Met deze techniek kan er op verschillende lagen in de huid gewerkt worden, van oppervlakkig tot diep in het onderhuids bindweefsel.

Behandelmogelijkheden

Met de LPG® Endermologie kunnen we verschillende huidaandoeningen/klachten behandelen. De behandeling biedt dé oplossing voor plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping. Bovendien wordt de doorbloeding van de huid verbeterd en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Ook kunnen verhardingen soepeler/zachter worden.

Eveneens kunnen we met LPG® Endermologie littekens en lymfoedeem behandelen. 

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Endermotherapie

Endermotherapie Indien de nazorg na een cosmetische plastische chirurgie wordt vergoed door de zorgverzekeraar, wordt de factuur niet door MediDerma rechtstreeks ingediend. MediDerma dient alleen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar bij medische indicaties. Richtprijs per behandeling

Endermotherapie basisbehandeling Prijs
Per Endermotherapie met het LPG-system: 30 minuten: €59,-
Bodypanty €27,-