0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Elektrische epilatie

Bij MediDerma is geavanceerde laserapparatuur beschikbaar om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Deze techniek is snel en doeltreffend.

Toch adviseert de huidtherapeut soms om de conventionele techniek van elektrisch epileren toe te passen. Hierbij wordt met een zeer fijn naaldje de haren permanent verwijderd. De huidtherapeut laat een minuscuul naaldje in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Bij MediDerma kunnen zowel elektrisch epilatie als laserontharing worden aangeboden. Afhankelijk van de huidskleur, haarkleur en bijvoorbeeld de mate van beharing zal de huidtherapeut een behandelplan voorstellen. Grijze of blonde haren of een intens donkere huid kunnen niet met laser behandeld worden. In dit geval kan elektrische epilatie uitkomst bieden.

Is de behandeling pijnlijk?

Elektrische epilatie is niet pijnloos. Door de stroomsterkte aan te passen aan de individuele patiënt is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk te maken. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van verdovingscreme. Van de behandeling wordt dan weinig gevoeld.

Wat kunt u zelf doen?

Een haar groeit veel langzamer dan de meeste mensen denken. Na maanden of jaren valt een haar uit. Dan volgt een rustperiode voor het haarzakje. Daarna groeit een nieuwe haar. Slechts een deel van de haren is dus zichtbaar. De rustperiode duurt zes weken tot anderhalf jaar, afhankelijk van de plaats op het lichaam, de dikte en diepte van de haar, de hormonale situatie en erfelijke factoren.

Na epileren of harsen lijkt het of de haar na een week alweer terugkomt. Maar het gaat om een andere haar, precies ernaast. Haren komen pas na zes tot twaalf weken terug. Als u besluit om u definitief te laten ontharen door een huidtherapeut, is het daarom belangrijk dat u zelf niet meer epileert met een pincet, harst, waxt of de touwtjesmethode gebruikt. U mag de haren wel afknippen of scheren. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ontharingscrème die geen huidirritaties veroorzaakt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert sterk en hangt mede af van de mate van beharing.De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Elektrische epilatie wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Meer informatie vindt u in uw polisvoorwaarden.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie In veel gevallen wordt elektrische epilatie vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed. Richtprijs per behandeling

Elektrische epilatie Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Starttarief €30,-
10 minuten €35,-
25 minuten €50,-
40 minuten €75,-
55 minuten €100,–

 

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021
dermaquest en tebiskin serums
Alles over serums
17 december 2020