0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Microneedling met Dermapen 4

Dé collageen en elastine booster!

Tijdens een microneedling behandeling worden er micro-gaatjes gemaakt in de huid door middel van flinterdunne naaldjes. Hierdoor krijgt de huid prikkels en wordt de huid gereset of gaat hij over op de ‘herstelstand’. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Ook krijgt de doorbloeding een boost en dat is zichtbaar!

De lederhuid wordt dikker waardoor eventueel kleine zichtbare verwijde vaatjes minder zichtbaar worden. De huid verstevigt, fijne lijntjes vervagen en rimpels worden minder diep. Acnelittekens worden vlakker, en grove poriën worden minder zichtbaar. Niet voor niets is dit één van de meest populaire behandelingen van het moment.

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd met de juiste huidreiniger. Vervolgens wordt de huid volledig ontvet. Hyla activ wordt op de huid aangebracht. Dit is een serum met een hoog percentage hyaluronzuur en wordt als tussenstof gebruikt. Daarna wordt de huid behandeld met de Dermapen 4. Na afloop wordt het Hyla active mask aangebracht. Ook dit masker bevat een hoog percentage hyaluronzuur en het is wetenschappelijk bewezen dat dit masker de hersteltijd met 0,5 tot 1 dag verkort. Wanneer het masker 10 minuten is ingetrokken wordt het verwijderd en een nabehandelingscrème aangebracht. Na de behandeling voelt de huid nog wat warm en branderig aan. Na het opbrengen van een desgewenste camouflage-gel is het vrijwel niet zichtbaar dat je een intensieve huidbehandeling hebt gehad. 

Inclusief de voor- en nabehandeling duurt een full-face behandeling 30 minuten.

Wat is het effect van de Dermapen?

De huid krijgt prikkels door de needling-behandeling waardoor deze wordt gereset of over gaat op de ‘herstelstand’. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor een frisser uiterlijk ontstaat. De lederhuid wordt dikker waardoor eventueel kleine zichtbare verwijde vaatjes minder zichtbaar worden. De huid verstevigt, fijne lijntjes vervagen en rimpels worden minder diep. Acnelittekens worden vlakker. En grove poriën worden minder zichtbaar.

Microneedling behandeling

Dermapen 4 is bewezen de beste microneedling techniek

MediDerma heeft gekozen te behandelen met de officiële Dermapen 4. Enkele verschillen met namaak-pennen:

 • De slagkracht van Dermapen 4 is vele malen beter dan bij namaak-pennen. Hierdoor blijft het onbehandelde gebied onaangetast en krast dit dus niet
 • Dermapen 4 heeft een 16 naaldpatroon, i.p.v. bijvoorbeeld 10 of nog minder. Hierdoor kun je dus effectiever behandelen met beter resultaat
 • De naalden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit chirurgisch staal, en de naaldjes zijn vlijmscherp, waardoor een kortere hersteltijd ontstaat
 • De Dermapen 4 heeft een digitaal verstelbare naalddiepte
 • De Dermapen 4 is wetenschappelijk bewezen effectief. 
 • Dermapen 4 heeft exclusieve gepatenteerde registraties
 • De scholing van de behandeling met Dermapen wordt uitgevoerd door internationale artsen

Veelgestelde vragen microneedling behandeling

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor algehele huidverbetering, beginnen we altijd met een kuur van 4 tot 6 behandelingen. Daarna adviseren we je om 2 a 3 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. Bij de behandeling van littekens volstaan meestal 3 behandelingen. 

Is de behandeling pijnlijk?

De Dermapen behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Echter is het goed te doen zonder verdoving. Vaak voelt de huid na het needlen warm en branderig aan. Door het verkoelende masker is de ergste warmte uit het gezicht wanneer je bij ons de deur uit loopt.

Kan ieder huidtype behandeld worden?

Jazeker, de Dermapen behandeling is voor ieder huidtype geschikt.

Hoe lang blijft het resultaat van de behandeling zichtbaar? Of moet ik het elk jaar bijhouden?

Dit is persoonsafhankelijk en ook afhankelijk van de indicatie. Littekens geven blijvend resultaat en voor andere indicaties heb je te maken met natuurlijke degeneratie (het huidverouderingsproces), dus dan is het raadzaam om het resultaat te behouden. Eenmaal een kuur gedaan, dan zijn daarna 1-2 onderhoudsbehandelingen per jaar vaak al voldoende.

Kan je het hele jaar door needlen i.v.m. de zon?

Ja, alleen adviseren we wel om tijdens de kuur de zon en warmte op je gezicht zoveel mogelijk te mijden. Ga je op vakantie? Zet dan een hoedje op en smeer goed met minimaal een SPF 30. Ben je vooraf aan de kuur gebruind door de zon? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen we er rekening mee houden.

Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

Na de behandeling is je huid wat rood. Ook voelt hij vaak nog warm aan. Dit trekt na enkele uren weg. De roodheid trekt ongeveer na 48 uur weg.

Komt de behandeling in aanmerking voor vergoeding?

Dit ligt aan de behandelindicatie. Alleen wanneer er sprake is van acne óf acnelittekens kan het zijn dat je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Vaak wordt dit in jouw polis ‘Acnetherapie’ genoemd. 

Wat zijn de nadelen van deze behandeling?

De huid ziet er op de dag van de behandeling ietwat roodheid uit. Meestal is dit de volgende dag weggetrokken. Ook is de behandeling wat gevoelig. Wanneer je je niet aan het nabehandelingsadvies houdt, kan het zijn dat je huid wat branderig of jeukend aanvoelt of dat er wat meer puistjes ontstaan. Ook is er een klein risico op het ontstaan van een koortslip als je hier gevoelig voor bent.

Is de behandeling veilig?

Voor de Dermapen 4 behandeling kunnen wij dit zeker garanderen. Er worden altijd steriele naaldjes gebruikt waardoor er geen besmetting mogelijk is. Ook zijn de gemaakte microgaatjes in de huid al gesloten voordat je bij ons de deur uit gaat. 

Let op! Graag waarschuwen we je voor microneedling behandelingen of thuisapparaten die voor een lage(re) prijs worden aangeboden. Deze naaldjes zijn vaak niet steriel, worden hergebruikt, zijn een stuk dikker en de motor minder krachtig. Je kunt je huid hiermee ontzettend beschadigen. De Dermapen 4 is bewezen een veilige en effectieve methode. 

Wat is het verschil tussen een microneedling thuisroller en de behandeling in de huidkliniek?

De Dermapen behandeling in onze huidkliniek is effectiever omdat de slagkracht veel groter is. De naaldjes gaan dieper en loodrecht de huid in. De thuisroller is een fijn apparaat om het effect van de behandeling langer vast te houden (mits je kiest voor een roller van een goede kwaliteit). Onze huidtherapeuten kunnen je advies geven over veilige en effectieve thuisapparaten met een goede kwaliteit naaldjes. Op onze website vind je een thuisroller die veilig en effectief is; de MTS thuisroller. Deze thuisroller kun je, in tegenstelling tot andere versies, ongeveer een jaar thuis gebruiken.

Let op! Koop nooit een (veel te) goedkope microneedling roller. Zelfs bij gerenommeerde websites en rollers met een keurmerk blijkt de kwaliteit zeer slecht. Je kunt je huid hiermee behoorlijk beschadigen.  

Waarom microneedling bij MediDerma?

 • Tijdens het needlen brengen wij een ‘glijstof’ aan op de huid. Water is hiervoor minder geschikt, maar als lichaamsneutrale zoutoplossing is dit een goedkoop alternatief en wordt bij sommige centra gebruikt. Bij MediDerma daarentegen wordt gebruik gemaakt van het kostbare, maar zeer effectieve, serum Hyla active. Het lichaamseigen bestanddeel hyaluronzuur zorgt voor hydratatie. Ook vermindert Hyla active de roodheid en bevordert het herstel na de behandeling.
 • Na een full-face behandeling wordt een Hyla Active 3D Sculptured Mask aangebracht. Dit masker hydrateert en koelt voor een onmiddellijke verlichting.
 • Bij MediDerma wordt een zeer breed scala van behandelingen aangeboden op het gebied van huidveroudering, pigmentvlekken, couperose, acne en littekens. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de Dermapen-behandeling te combineren met diverse andere behandeltechnieken. Dit komt het behandelresultaat ten goede.
  Enkele voorbeelden van mogelijke combinatie-therapieën met de Dermapen behandeling zijn als volgt.
  • Bij huidveroudering wordt afhankelijk van het gewenste behandelresultaat een combinatie aangeboden door middel van injectables, Omnilux LED-therapie, peelingof KTP– vaatlaser.
  • Een litteken kan afhankelijk van de klacht (bijvoorbeeld verkleving, bewegingsbeperking) gecombineerd behandeld worden met micro-needling en de effectieve Endermotherapie.
  • Bij couperose wordt de behandeling bijvoorbeeld vaak gecombineerd met de efficiënte vaatlaser.
  • Cliënten met rest-acne krijgen vaak het advies de behandeling te combineren met een aantal peelings.

Tarieven

Dermapen 4 (microneedling)

Richtprijs per behandeling

 

Dermapen 4 Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
Klein oppervlak (één litteken) €85,00
Middelgroot oppervlak (meerdere littekens of donkere kringen onder ogen) €115,00
Groot oppervlak (buik, borst of decolleté) €192,00
Gedeeltelijk gelaat (kaaklijn, bovenlip of wangen) €115,00
Volledige gelaat (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Hyla active masker) €185,00
Volledige gelaat & hals (incl. voorbehandeling: serum Hyla active & Hyla active mask) €210,00

 

 

Dermapen 4 + combinatiebehandeling Extra toeslag
MD peeling Dermaceuticals (lijntjes en rimpels extra behandelen) €15,-
Über pro peeling Dermaceuticals (intensivering werking Dermapen) €15,-

 

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.