0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

De Zapper

Heeft u steelwratjes of ouderdomswratten en vindt u deze cosmetisch storend? Bij MediDerma worden deze huidoneffenheden snel en vrijwel pijnloos verwijderd. De behandeling vindt plaats met de Zapper, dit apparaat geeft nauwkeurig vlak boven de huid warmte af. De steelwrat of ouderdomswrat verschompelt direct door de hitte. De omliggende huid wordt niet aan deze warmte blootgesteld. De behandeling wordt vrijwel niet gevoeld, een verdoving is niet nodig.

Deze niet-huiddoorborende methode is een milde behandeltechniek, de resultaten zijn in het algemeen goed. Direct na de behandeling ziet de  huid een beetje rood, na 7 á 10 dagen is de huid volledig genezen. Meestal geneest de huid zonder littekenvorming. De behandeling gaat snel. Meerdere huidoneffenheden kunnen in korte tijd worden behandeld. Na de behandeling mag de huid 4 weken niet aan zonlicht worden blootgesteld. Dit is ter voorkoming van ongewenste pigmentverschuiving.

fibroom, steelwratU heeft geen verwijzing nodig van de arts. De behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Tijdens een vrijblijvend consult ontvangt u een persoonlijke prijsopgave. Vaak kan desgewenst aansluitend een behandeling plaatsvinden.

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

De Zapper

Richtprijs per behandeling

De Zapper Prijs
Consult met huidtherapeut Gratis
1-3 steelwratjes €40,-
4-6 steelwratjes €65,-
7 of meer steelwratjes €85,-