0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Botuline toxine

De behandeling met de miraDry tegen overmatig transpireren onder de oksels, is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar. Omdat pubers veel last kunnen hebben van zwetende oksels en dit ook echt als een probleem ervaren, kunnen onze artsen deze tieners behandelen met botuline toxine.

Onze artsen beoordelen sowieso eerst of uw kind in aanmerking komt voor deze behandeling. Volgt een akkoord, dan is dit een effectieve behandeling tegen overmatig transpireren onder de oksels. Het grote verschil met de miraDry is, dat het geen permanente oplossing is. Na vier tot zes maanden dient de behandeling met botuline toxine opnieuw te gebeuren.

Hoe gaan wij te werk?

Botuline toxine is een eiwit dat middels kleine injecties in de oksels wordt geïnjecteerd. Dit kan een kleine beetje gevoelig of pijnlijk zijn, maar een verdoving is niet nodig. De zenuwen die de zweetklieren aanzetten tot zweetproductie worden tijdelijk stilgelegd. Binnen een week zul je veel minder transpireren onder de oksels.

Bijwerkingen die in sommige gevallen kunnen ontstaan, zijn:

  • kleine bloeduitstortingen
  • tijdelijke zwakte in de armen
  • verhoging, vermoeidheid, spierpijn

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Botuline toxine

Botuline toxine De effecten zijn tijdelijk; de behandeling dient gemiddeld 1 keer per 6 maanden te worden herhaald. Richtprijs per behandeling

Botuline toxine Prijs
Dermatologisch consult (op afspraak) Kosteloos en geheel vrijblijvend
Oksels €480,-

 

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021
dermaquest en tebiskin serums
Alles over serums
17 december 2020