0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Anti aging Youlaser

MediDerma biedt graag het allerbeste. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen met de Youlaser. 

De ouder wordende huid vertoont op een gegeven moment fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping. De huidstructuur wordt vaak grover, bij dames kunnen donshaartjes veranderen in stugge haartjes op de bovenlip of elders in het gezicht. Pigmentvlekken of couperose (zichtbare verwijde bloedvaatjes) nemen vaak ook toe naar mate men ouder wordt.

Youlaser quanta system

Een persoonlijk behandelplan  

Vind je de tekens van huidveroudering storend en ben je  benieuwd wat MediDerma voor je kan betekenen? Op het gebied van anti-aging heeft MediDerma een zeer uitgebreid behandelprogramma, van zeer mild tot intensief.  Een plaatselijke behandeling (zoals een pigmentvlek) tot een behandeling van het hele gelaat met hals en decolleté. Afhankelijk van wat jouw huidwensen zijn, stelt de huidtherapeut samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Hierbij wordt ook rekening gehouden met jouw voorkeur; ga je voor een subtiele aanpak waarbij de huid nagenoeg niet hoeft te herstellen of voor de intensievere behandeling waarbij je nog betere behandelresultaten mag verwachten?

MediDerma onderscheidt zich met een breed behandelaanbod

Hoe breder het behandelaanbod is van de huidkliniek, des temeer het mogelijk is een behandeling aan te bieden die speciaal voor jouw huid het beste is. Onze behandelmogelijkheden op het gebied van anti-aging zijn zeer uitgebreid. Tijdens het consult met de huidtherapeut word je uitgelegd welke huidproducten pigmentvlekken verminderen of bijvoorbeeld fijne lijntjes verzachten. Peels, LED-therapie, micro-needling met de Dermapen 4 en diverse laserbehandelingen om huidverkleuring aan te pakken of haartjes permanent te verwijderen behoren allemaal tot de mogelijkheden. In samenwerking met dermatologen bieden wij injectables, ofwel fillers cq botuline toxine behandelingen. Onze behandelingen kunnen worden gecombineerd. Ook hierover geven wij je graag advies. 

Youlaser anti-aging

Mild, medium of intensieve anti-aging behandeling

Een overzicht van onze behandelingen vind je onderaan deze pagina.  De behandelingen zijn onderverdeeld in mild, medium en intensief. Het is echt niet altijd nodig om alles uit de kast te halen, in het begin volstaat een mild behandelprogramma zoals LED-therapie in combinatie met huidproducten, of een medium programma met een TCA-peeling of microneedling met de Dermapen 4 waarbij fraaie resultaten worden bereikt. Wil je gaan voor het allerbeste resultaat? De Youlaser is op dit moment aantoonbaar verreweg de beste laser op het gebied van anti-aging. Dit is een intensief behandelprogramma. Deze behandeling wordt op deze pagina verder toegelicht.  

De Youlaser is een gefractioneerde laser. Wat is het voordeel?

Zoals meerdere lasers is de Youlaser een fractional laser. Vroeger waren de lasers niet fractioneel, de volledige huidoppervlakte werd behandeld. Dit was een enorme belasting voor de huid, de hersteltijd was lang. En de risico’s op bijvoorbeeld ongewenste huidverkleuring was hierbij reëel aanwezig. Deze nadelen zijn weg genomen met de gefractioneerde lasertechniek. Volgens een bepaald raster wordt de huid door middel van micro kleine puntjes (zo klein als speldenpuntjes) behandeld. Er worden hele kleine warmtekolommen gecreëerd van ongeveer 1 mm diep. Vanuit het omliggende niet behandelde weefsel vindt sneller herstel plaats. De huid wordt veel minder met deze techniek belast en de hersteltijd van de huid is hierdoor aanzienlijk verkort.

anti aging decolleté

De CO2 laser is in tegenstelling tot de Erbiumlaser ablatief. Wat wordt hiermee bedoeld?

De CO2 laser verdampt een heel dun laagje bovenste huidlaag. Dit gebeurt fractioneel, dus dit zijn hele kleine puntjes waarbij het gaat om een zeer oppervlakkige afvlakking van 40 á 1000 micron. Dit is te vergelijken met de dikte van papier. Dit betekent dat het herstel van de huid enkele dagen langer duurt in vergelijking met behandeling alleen met de Erbiumlaser. De hersteltijd is langer maar de huidverbetering is hierbij nog beter. De huid ziet een week behoorlijk rood en opgezet. 

 

Wat zijn bij anti-aging de voordelen van de Youlaser?

Bij anti-aging is de Erbium en de CO2 laser het meest geschikt. De Erbium laser heeft als belangrijkste verdienste dat  nieuwvorming van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit is belangrijk voor de versteviging van de huid en het reduceren van rimpels en fijne lijntjes. De CO2-laser vermindert grove poriën, vervaagt fijne lijntjes en rimpels.

Alleen de Youlaser is technisch in staat de voordelen de beide lasers tegelijkertijd tijdens de behandeling toe te passen. Je krijgt dus niet alleen een behandeling met de Erbium of met de CO2, maar met beide. Dit noemen wij de MT (Mixed Technology). Deze unieke  combinatietoepassing betekent dat de warmte in de huid een gelijkmatiger en intenser bereik heeft. De behandeling is hierdoor effectiever terwijl de huid juist minder wordt belast! De behandeling is minder gevoelig en de behandelresultaten zijn beter. De voordelen van de combinatiebehandeling van Erbium en CO2 zijn aanzienlijk.  Omdat MediDerma altijd het beste wil bieden, is er dus gekozen voor behandeling met de Youlaser!

 

Langere hersteltijd geen optie?

Met de MT techniek waarbij de Erbium gecombineerd wordt met de CO2 laser, is de hersteltijd van de huid langer. De huid is een week niet echt toonbaar, het gezicht rood is, waarbij ook micro-korstjes zichtbaar zijn en zwelling. Vind je dat geen optie? Wij bieden ook een mildere behandeling aan met alleen de Erbium laser. De hersteltijd van deze behandeling is enkele dagen, de huidreactie is aanzienlijk milder. Je hebt alleen met de Erbium meer behandelingen nodig om het gewenste effect te krijgen.

De behandeling

Om een indruk te krijgen over de behandeling, zie video.

Wil je graag weten wat wij je kunnen bieden op het gebied van anti-aging? Wij nodigen je graag uit voor een  vrijblijvend adviesgesprek met de huidtherapeut.

anti aging behandel overzicht

Tarieven

Anti-aging

Anti-aging De richtprijzen zijn inclusief verdovingscréme en de benodigde nabehandelingscrémes.

Richtprijs per behandeling

Anti-aging Youlaser
Consult met huidtherapeut Gratis
Rond de ogen (incl. kraaienpootjes) €200,-
Onder de ogen €165,-
Bovenlip €165,-
Rondom mond + kin €220,-
Rondom mond €200,-
Voorhoofd €200,-
Wangen €300,-
Rondom mond + kin + wangen €400,-
Volledige gelaat €475,-
Hals €400,-
Decolleté €400,-
Gelaat + hals €795,-
Gelaat + hals + decolleté €955,-
Buitenste schaamlippen €375,-

Boek een consult

Onze huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden.

Het gratis adviesgesprek kan direct online worden geboekt. Je kunt ons ook mailen of bellen:
receptie@mediderma.nl
0299-436734 / 020-2376340.