0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Ingegroeide haren

Ingegroeide haren

Ingegroeide haren kunnen enorm vervelend zijn en, naast dat het er niet zo fraai uit ziet, ook behoorlijk irriteren. We zien vaak ingegroeide haren in de regio’s die geschoren of geharst worden. Denk aan de baard en hals bij heren en de schaamstreek, liezen of bovenlip bij dames.
We kennen 2 oorzaken van ingegroeide haren; een geïrriteerde huidflora of een verkeerde vorm haar.

Oorzaak ingegroeide haren

Geïrriteerde huidflora
Door scheren en harsen raakt de huid geïrriteerd. De huidflora raakt verstoord en de opperhuid verdikt. Dit vergroot de kans op ingegroeide haren. 

De vorm van de haar
Als er wordt geharst, wordt er met een dermate hoge kracht een de haar getrokken dat deze scheef kan terugveren en de kans aanwezig is dat de haar scheef verder groeit. Ook zien we vaak dat kroeshaar een oorzaak is van ingegroeide haren. De haar krult naar beneden terug de huid in. 

Behandeling van ingegroeide haren

We bieden drie verschillende behandelingen aan voor het tegengaan of vermijden van ingegroeide haren; de glad skin behandeling, peelings en laserontharing.

Glad skin 
De glad skin behandeling is effectief als de oorzaak een geïrriteerde huidflora is. Door middel van de Glad Skin behandeling worden de slechte bacteriën op de huid tegengegaan waardoor de huid weer rustig wordt.

Peelings
Door middel van een grondige peeling wordt de huid iets dunner omdat overtollige huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kunnen haren makkelijker loskomen van de huid. We bieden 4 soorten professionele diepte peelings, waarvan een aantal uitsluitend door de huidtherapeut mogen worden aangebracht (en niet door de schoonheidsspecialist).

Lees meer over de peeling behandeling 

Laserontharing
Veruit de meest effectieve behandeling is laserontharing. Met name als de vorm van de haar de oorzaak is van de klacht, werkt deze methode zeer effectief. Haren die onvoldoende pigment hebben (licht van kleur of grijs zijn) kunnen we elektrisch epileren. 

Lees meer over laserontharing 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u een deskundige beoordeling van de behandelmogelijkheden van uw ingegroeide haren? Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Maartje Krijgsman-Wennekers
Oktober…Borstkankermaand
15 oktober 2021
Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021