0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Activ Retinol 0,5 / 1,0 DermaCeutic

Activ Retinol 0,5 / 1,0 DermaCeutic

 

‘Hét serum tegen rimpels, huidveroudering en fijne lijntjes’

 

Wat is de werking van Activ Retinol?

De Activ Retinol zorgt voor verbetering van de huidstructuur, vermindert de kraaienpootjes, vermindert de diepte van de rimpels en voedt de huid tegelijkertijd. De huidbarrière versterkt en de huid toont egaler. Het serum is een super boost voor de huid en een must have tegen de tekenen van huidveroudering.

 

Dermaceutic Activ Retinol 1 30ml

Wanneer kies je voor de Activ Retinol?

De Activ Retinol is een unieke combinatie van mooie ingrediënten om de huid te verbeteren. Dit serum kan ingezet worden bij een normale tot gevoelige huid (Activ Retinol 0,5) en voor de rijpere huid (Activ Retinol 1,0). Iedere huid kan beginnen met dit serum, de huid komt er jonger uit te zien en straalt. Niet geschikt bij zwangerschap of een erg gevoelige huid.

 

Waarom werkt de Activ Retinol?

Retinol is hét anti-aging ingrediënt. De Activ Retinol heeft 2 verschillende percentages retinol complex namelijk: 0,5 of 1,0%. Retinol stimuleert de celvernieuwing. 1% ceramiden zorgt voor hydratatie en helpt het vocht in de huid vast te houden. Vitamine C en E zijn antioxidanten en bestrijden de vrije radicalen. Panthenol, Allantoïne en de mineralencocktail zorgen voor het optimaal voeden van de huidbarrière en intense hydratatie.

 

Hoe gebruik je de Activ Retinol?

Retinol moet in de avond gebruikt worden, omdat vitamine A door daglicht wordt afgebroken. De Activ Retinol kan gebruikt worden als serum of als nachtcrème. Reinig eerst de huid met een cleanser, breng vervolgens de Activ Retinol aan als serum en sluit af met een verzorgende nachtcrème. Wanneer je de Activ Retinol als nachtcrème gebruikt kun je deze aanbrengen na het reinigen van de huid.