0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Acne laser Thunder MT

Er zijn diverse vormen van acne. MediDerma biedt een breed scala van behandelmogelijkheden om acne te behandelen. Denk hierbij aan een dieptereiniging, peeling, huidverzorgingsadvies, LED-therapie en de Dermapen 4. Iedere behandeling heeft specifieke effecten. De laser wordt toegepast om ontstekingsprocessen te remmen en de talgklierproductie te normaliseren. 

Acne laser ook voor de schouders en rug

Bij actieve acne waarbij veel puistjes aanwezig zijn werkt een combinatietherapie beter dan een enkele behandeling. 

acne laserDe acne laser behandeling wordt in het algemeen gecombineerd met producten thuis, een dieptereiniging en een peeling. 

De acne laser behandeling is geschikt voor het gezicht, en lichaam zoals de schouders of decolleté. De behandeling is mild voor de huid. Direct na de behandeling ziet de huid er tijdelijk roder, vergelijkbaar met een peeling. 

 

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Tarieven

Hier vindt u de (richt)prijzen voor de behandelingen aangeboden door MediDerma.

Acne

 Richtprijs per behandeling

Acnelaser Thunder MT
Gezicht €75,-
Schouders €100,-