0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out
0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View CartCheck Out

Zweetbehandeling

Kies de zweetbehandeling die bij u past!

MediDerma is gespecialiseerd in zweetbehandeling. Samen met 3 andere centra heeft het team van MediDerma  de revolutionaire miraDry in Europa geïntroduceerd. Dit was in februari 2014. Inmiddels heeft het team zeer veel ervaring met deze behandeling. De miraDry verhelpt okselzweet. Het is een milde behandeltechniek met een definitief behandelresultaat. Deze behandeling vindt plaats in directe samenwerking met dermatologen en een huisarts.

Ons zweet-expertise centrum biedt meerdere behandelingen tegen okselzweet. De miraDry behandeling is soms niet mogelijk vanwege leeftijd of gezondheid. Wij hebben geschikte alternatieve behandelingen zoals iontoforese en botuline toxine (botox). zweetbehandeling

Wij bieden de volgende zweetbehandelingen

  • miraDry  Een definitieve oplossing tegen zweetoksels en okselgeur. Bovendien vermindert de okselbeharing.
  • iontoforese Zweetbehandeling van handen, voeten, oksels  of voorhoofd.
  • botulinetoxine Zweetbehandeling van oksels.

Kies voor kwaliteit

De klanttevredenheid over onze dienstverlening is uitermate hoog. Op zorgkaart Nederland wordt MediDerma als beste huidtherapie praktijk in Nederland beoordeeld!  Opvallend vaak wordt onze zweetbehandeling beoordeeld met een 10! Wij doen onze behandelingen namelijk met passie. Zweten heeft een behoorlijke impact en wij vinden het fijn dit probleem te kunnen verhelpen. Ook scoren wij goed op uitgebreide voorlichting vooraf en uitstekende nazorg.

Schroom niet, neem contact met ons op!

Vaak horen wij van cliënten, dat ze de stap naar onze praktijk moeilijk konden zetten. Dit komt door schaamte over het zweetprobleem. Eenmaal bij ons op de praktijk zijn cliënten blij de moeilijke stap te hebben gezet. Achteraf gezien vinden ze het jammer dat ze het zo lang hebben uitgesteld. Zorg dat u niet onnodig belast blijft met het probleem van overmatig zweten, terwijl wij u kunnen helpen.

Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een gratis consult aan

Wilt u weten wat de huidtherapeut voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Tijdens deze afspraak stelt de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor u op. Zij geeft uitleg over de behandeling en uw vragen worden beantwoord. U ontvangt de informatie, alsmede een persoonlijke prijsopgave op papier, zodat u alles rustig kan nalezen.

Advies nodig?

Bel ons op onderstaand nummer of stuur ons een e-mail. Wij staan dagelijks voor u klaar.

0299-436734
Stuur een e-mail

Nieuws & Blogs

Huidscan met de Observ 520x
2 september 2021
oranje maskne
Maskne: Do’s & Don’ts
29 januari 2021
dermaquest en tebiskin serums
Alles over serums
17 december 2020